събота, 26 февруари 2011 г.

Автобус 310 уби пешеходец при трагичен инцидент в София

Рейс 310 уби пешеходец на "Сливница"

петък,25 февруари 2011

София

Автобус 310 уби пешеходец при трагичен инцидент в София днес около 17 ч., предаде БГНЕС.

Катастрофата е станала на кръстовището на столичната улица "Опълченска" и булевард "Сливница". Човекът е бил прегазен от автобус 310, докато е пресичал. Тялото му е влачено от Икарус-а.

Движението е отцепено и има задръстване. На мястото на катастрофата има полиция и линейка.

АСН / crimebgtimes.blogspot.com

:::

Автобус прегази мъж на зебра

Автобус окървави кръстовището на бул. "Сливница" и "Опълченска". В петък привечер рейс прегази мъж на пешеходна пътека на пресечката на кръстовището. Възрастният човек бил инвалид, без един крак. Той пресичал на зебрата, когато автобусът го закачил и го влачил няколко метра. От силния удар мъжът попаднал под гумите на рейса. Няколко часа след трагедията трупът му не бе изваден изпод колелата на автобуса. Полицаите и Бърза помощ дори искаха да викат кран, за да извадят починалия. Куп софиянци станаха свидетели на кървавата случка. Хората чакали на близката спирка, за да се приберат след работа, докато станал нелепият инцидент.
Милена Минчева

вст / crimebgtimes.blogspot.com

петък, 25 февруари 2011 г.

21-годишен студент от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" се самоуби в квартирата си

Студент се уби с хапчета

21-годишен студент от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" се самоуби в квартирата си, съобщиха от полицията под тепетата. Деян Игоров, който е родом от Шумен, се е нагълтал с хапчета. Момчето било открито след сигнал на съседка, която се обадила в полицията и обяснила, че от входната врата на квартирата се носи лоша миризма. Тялото на Деян било в процес на разлагане, като най-вероятно е престояло поне седмица, преди да бъде намерено. Младежът оставил предсмъртно писмо, което писал в продължение на няколко дни, като е поставял дати. Писмото съдържало размисли за живота. В университета състудентите му разказаха, че го познават бегло, защото бил затворен и неконтактен. Иначе влязъл в една от най-добрите специалности молекулярна биология, където балът е много висок. Изкарал първи курс без проблем, но в края на миналата година му се събрали много невзети изпити и записал трети курс с разрешение на декана. През зимната сесия тази година не се явил на изпитите, тъй като бил с незаверен семестър.
От полицията разказаха, че това не е бил първият опит за сомоубийство на Деян. Преди време пак се опитал да сложи край на живота си, като се нагълтал с антифриз, но бил спасен.
Ели Куманова

вст / crimebgtimes.blogspot.com

сряда, 23 февруари 2011 г.

Скандал завърши с масов бой и намушкан в кафене "Скандал"

Скандал завърши с масов бой и намушкан в кафене "Скандал"

Скандал завърши с масов бой в кафене "Скандал", съобщиха очевидци за БГНЕС.

Инцидентът е станал малко след полунощ. Собственикът на столичното кафене "Скандал", намиращо се на улица "Вихрен" №21 в квартал "Павлово", е празнувал раждането на своето дете. На празника са присъствали много хора. Между празнуващите е избухнало спречкване, което е прераснало в побой. Биещите се са излезли извън заведението на улицата. При побоя единият от участниците е бил наръган с нож в областта на артерия. Той е загубил много кръв и по-късно е откаран от линейка на "Спешна помощ". /БГНЕС

София / България

crimebgtimes.blogspot.com

вторник, 22 февруари 2011 г.

Простреляната край Благоевград жена е с опасност за живота

Простреляната край Благоевград жена е с опасност за живота

47-годишната Катерина Самарджиева, която бе простреляна снощи в село край Благоевград, е в кома и с опасност за живота, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Самарджиева бе простреляна снощи към 21 часа във вила в благоевградското село Логодаж. С линейка на ЦСМП – Благоевград пострадалата бе приета директно в отделението по реанимация на МБАЛ - Благоевград в контактно състояние. Там тя е обяснила, че е простреляна два пъти. Стрелецът е 62-годишният Пламен Алексов, с когото простреляната живеела на семейни начала. Прострелването е станало след скандал, стрелецът имал по главата одрасквания, причинени най-вероятно от жената, с която живял във вилата край пътя за ГКПП "Станке Лисичково". Стрелецът е задържан, на разпита обяснил на полицаите, че е прострелял Самарджиева, почиствайки пистолета си. Оръжието на Алексов не е законно притежавано, иззето е за експертизи, по неофициална информация стрелецът е употребил алкохол. Веднага след приемането на простреляната в ОАРИЛ е свикан лекарски екип, който я е оперирал в продължение на 4 часа. Самарджиева имала две рани от куршум - първата между дясната гърда и ключицата и втора - в дясната страна на кръста. В простреляната не е открит проектил, такъв липсвал и на рентгеновите снимки. Така двете рани са входна и изходна. Най-вероятно Самарджиева е простреляна с един куршум отгоре надолу, което означава, че е била в седнало положение. Куршумът е поразил десния бял дроб, има хемо и пневмоторакс, засегнат е и десният бъбрек. В гръдната кухина на простреляната се е изляла към 300-400 милилитра кръв. Простреляният дроб е дрениран, Самарджиева е поставена в медикаментозна кома и на апаратно дишане. Съществува реална опасност за живота й, уточниха за БГНЕС лекарите от ОАРИЛ. По неофициална информация стрелецът и простреляната са университетски преподаватели в местен ВУЗ. /БГНЕС

Благоевград / България

crimebgtimes.blogspot.com

понеделник, 7 февруари 2011 г.

Бетон смаза главата на първокласник

Бетон смаза главата на първокласник

понеделник,07 февруари 2011

Хасково

8-годишно момче е с фрактура на черепа и временна опасност за живота, след като бетонни парчета от жилищен блок на ул. "Единство" в Хасково паднаха върху главата му вчера.

Това съобщиха от областната дирекция на МВР-Хасково. Първокласникът е бил приет в Спешна помощ около 18.30 часа. След това момчето е транспортирано във ВМА-Пловдив.

В РПУ-Хасково е образувано досъдебно поризводство. Работата по случая подължава.

АСН / crimebgtmes.blogspot.com

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket