понеделник, 27 юни 2011 г.

38-годишен мъж е задържан за изнасилване на дъщеря си

17-годишна изнасилена от баща си в Перник

понеделник, 27 юни 2011

Перник

38-годишен мъж е задържан за изнасилване на дъщеря си, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Перник. Сигналът в полицията е подаден в петък около 19,40 ч. от потърпевшото 17-годишно момиче.

Момичето заявило, че е изнасилено от баща си в дома му в пернишкия кв. „Цалева Круша”. То е прегледано и освидетелствано от съдебен лекар.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия е установен и задържан за 24 часа извършителят на деянието - 38-годишният Г.Д, баща на 17-годишното момиче.

След изтичане на този срок, мъжът е с прокурорско задържане за 72 часа. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

АСН / crimebgtimes.blogspot.com

сряда, 22 юни 2011 г.

52-годишният Александър Масов загина под бетонна плоча, която се стовари върху него след взрив на газова бутилка

Бетонна плоча смачка заварчик 52-годишният Александър Масов бил съкратен от Белене

вторник, 21 юни 2011

Велико Търново

52-годишният Александър Масов загина под бетонна плоча, която се стовари върху него след взрив на газова бутилка, както АСН съобщи по-рано днес.

Александър, който бил съкратен преди време от един от цеховете за изграждането на АЕЦ "Белене", работел със сина си Чавдар в малка работилница в свищовското село Ореш. Двамата заварявали винкели със СО, а отстрани до тях стоял съседът им Йосиф, за да ги гледа. По неясни причини е последвал взрив от газова бутилка, следствие на който се срутила бетонната плоча на работилницата.

Александър останал затиснат под нея, а синът му Чавдар лежал встрани с обгаряния по цялото тяло. Третият мъж се отървал само с уплаха.

На 30 м от работилницата е къщата на загиналия, в която по същото време били трите му дъщери и жена му. Поражения по сградата няма, хората също са живи и здрави. Пострадалият от взрива Чавдар (29 г.) първо е бил транспортиран в свищовската болница, но оттам са го препратили към клиниката по изгаряния в "Пирогов", понеже е с 50 % изгаряния по цялото тяло.

Иван Иванов

асн / crimebgtimes.blogspot.com

четвъртък, 16 юни 2011 г.

Бебе се изгори с гореща вода

Бебе се изгори с гореща вода

16 юни 2011

София, България

Момченце на 6 месеца е настанено в “Пирогов” с тежки изгаряния, съобщиха от пресслужбата на лечебното заведение.
То е транспортирано с автомобил на “Бърза помощ” от Ловеч.

По описание на родителите детето е бутнало кана с гореща вода, която е нанесла тежки поражения в областта на гърдите, корема, краката и гърба.

Момченцето е настанено в детската реанимация на болницата с изгаряния трета степен.

иаб / crimebgtimes.blogspot.com

сряда, 15 юни 2011 г.

Осем души са загинали при пътен инцидент на АМ „Тракия” тази нощ

Старши комисар Тодор Чонов, ОД на МВР-Пловдив: Предстои установяване самоличността на загиналите при катастрофата на АМ "Тракия"

15 юни 2011

Пловдив. Продължават процесуално следствените действия на мястото на тежкия пътен инцидент в района на автомагистрала „Тракия”, където загинаха осем души. Това съобщи за Агенция „Фокус” старши комисар Тодор Чонов, директор на ОД МВР Пловдив. При катастрофата са пострадали 16 души. „Тази нощ около 1.00 часа на 130 километър на автомагистрала „Тракия” от София посока Бургас е станала много тежка катастрофа. Катастрофирал е автобус. В момента продължават оперативноследствените действия - има загинали хора, има и ранени, предстои установяване на тяхната самоличност. Магистралата все още е затворена и движението се отклонява през Пловдив”, посочи старши комисар Чонов.
Той каза още, че по-голяма част от пострадалите са откарани в Пловдивската болница.

:::

Пловдив: Заради тежката катастрофа се отклонява движението по АМ „Тракия” по платното в посока Бургас

15 юни 2011

Пловдив. Заради тежката катастрофа на 126-я км на АМ „Тракия”, движението по магистралата се отклонява платното в посока Бургас. Платното край мястото на катастрофата е затворено. Това каза пред Агенция „Фокус” главен инспектор Красимир Костов от КАТ. Обиколният маршрут за Бургас е през село Труд. Причините за тежката катастрофа се изясняват. Все още не е ясно защо шофьорът е изгубил управлението и защо автобусът се е преобърнал. Катастрофата е станала около 1.00 часа тази нощ с автобус „Мерцедес”, който се движи по маршрутна линия на фирма „Бургас Тур – 90”. При произшествието загинаха осем души, двама са с опасност за живота в кома, а 16 са ранени, без опасност за живота.

:::

Пловдив: Сигналът за тежката катастрофа тази нощ, при която са загинали осем души, е получен към 1:10 часа

15 юни 2011

Пловдив. Сигналът за тежката катастрофа тази нощ, при която са загинали осем души, е получен към 1:10 часа, съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал на магистрала „Тракия” след разклона за Хисаря. По първоначална информация са ранени 15 души. Те са настанени в пловдивски болници. Лекарите се борят за живота им.

:::

Пловдив: Осем души са загинали при пътен инцидент на АМ „Тракия” тази нощ

15 юни 2011

Пловдив. Осем души са загинали при пътен инцидент на АМ „Тракия” тази нощ. Това каза пред Агенция „Фокус” Главен инспектор Красимир Костов в КАТ "Пътна полиция". Около 01.00 часа на магистралата в платното в посока Бургас, на 126-я км автобус „Мерцедес”, който се движи по маршрутна линия на фирма „Бургас Тур – 90”, с шофьор на 43 години от Бургас, се преобръща и се запалва. Осем души са починали, двама са с опасност за живота в кома, а 16 са ранени с различни травми без опасност за живота.

иаф / BgTimes.Net

понеделник, 6 юни 2011 г.

НА МОРЕ В БЪЛГАРИЯ:ГРАБЕЖИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Хванаха трима младежи ограбвалии жени е Слънчев бряг

18-годишен младеж и двама непълнолетни са задържани за грабежи над три жени в Слънчев бряг.

На 01-ви юни около 20.00 часа в Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение от две 26-годишни руски туристки, отседнали в Слънчев бряг, за това че в района около х-л "Нобел" в курортния комплекс са нападнати от двама неизвестни, които издърпали златните им синджири и побягнали. Двете чужденки не могли да дадат точно описание на грабителите.

Около 23.50 ч. на същата дата в полицейското управление е получено съобщение от 21-годишна казанлъчанка, за това че в района на х-л "Котва" в Слънчев бряг, трима непознати младежи, чрез издърпване са й отнели дамската чанта и са избягали.

В резултат на незабавно организираните заградителни мероприятия от служители на Районно управление "Полиция" - Несебър и доброто описание, дадено от 21-годишната казанлъчанка, са задържани криминално проявените С.Р., 18-годишен от с. Оризаре, М.А., 16-годишен от с. Градец и 15-годишния Х.Х. от Несебър.

Констатирано е, че задържаните в различно съучастие са извършителите на грабежите над рускините и българката.

Вещите - предмет на престъпленията са установени в резултат на претърсване в района на дюните на морски плаж "Слънчев бряг - юг" и при извършена проверка в заложна къща в Несебър.

По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Двамата непълнолетни са настанени в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас, а на 18-годишния С.Р. е наложена мярка за неотклонение "подписка".

Работата по цялостното документиране престъпната дейност на лицата продължава.

http://www.burgasinfo.com / crimebgtimes.blogspot.com

Ирена Билянова Аджиева - ЗАКЛАНА в Малта

Турчин заклал БГ гадже в Малта

Българка е била открита мъртва в малтийския град Кавра, съобщиха местни медии.

Тялото на 38-годишната Ирена Билянова Аджиева било намерено в събота следобед в напреднал стадий на разложение в апартамента й, след като съседи усетили лоша миризма от жилището.

Огледът установил, че жената е получила многобройни прободни рани по цялото тяло.

Ирена била видяна за последно седмица по-рано.

Няма следи от насилствено влизане в апартамента.

Местната полиция издирва турчин, с когото е живяла българката.


в ст / crimebgtimes.blogspot.com

:::

Woman found murdered in Bugibba

Police confirm that a woman was found murdered earlier today in Triq it-Turisti, Qawra.

Online reports suggest that the woman is of Bulgarian nationality, and that she was stabbed several times.

Discovered this morning, the woman is also believed to have been dead for several days.

A magisterial inquiry is under way, and police have announced a press conference on the discovery later on this afternoon.

http://www.maltatoday.com.mt / crimebgtimes.blogspot.com

неделя, 5 юни 2011 г.

„Дейли Мейл”: Българинът, който обезглави старица в Тенерифе, е нападнал медицинска сестра в психиатрията

„Дейли Мейл”: Българинът, който обезглави старица в Тенерифе, е нападнал медицинска сестра в психиатрията

:::

Деян - убиецът от Тенерифе - хомосексуалист ! „Дейли мейл”: Деян Деянов е заплашвал да убие собственото си дете 23 май 2011 Лондон. Бъ...

:::

05 юни 2011

Тенерифе. Българинът Деян Деянов, който обезглави британска старица в Тенерифе, е бил преместен в затвора, след като е атакувал медицинска сестра в психиатричната клиника, където е бил настанен, пише вестник „Дейли Мейл”.
Деянов е затворен в клиниката на острова, след като уби 60-годишната Дженифър Милс-Уестли.
Той се е нахвърлил върху сестрата в стаята си, докато пред вратата са стояли двама пазачи. Сестрата не е пострадала сериозно.

иаф / crimebgtimes.blogspot.com

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket