петък, 25 март 2011 г.

Нова драма със стрелба,този път в Чирпан

Цветан Цветанов:Нова драма със стрелба,този път в Чирпан

25 март 2011

София,България

Простреляни са били един мъж и две жени.
Току-що ми съобщиха, че в момента полицията трябва да се справя с нова драма, този път в Чирпан. Там има ранени, простреляни при сбиване между ромски банди, каза Цветанов по време на парламентарния контрол в Народното събрание.

Един мъж и две жени са били простреляни при групов скандал в Чирпан, съобщиха по-късно от Областната дирекция на МВР-Стара Загора.

В 10.47 часа днес на тел.112 е получено съобщение за простреляни лица на ул. „Кокиче” в град Чирпан.

Изпратените на място екипи на РУ „Полиция” – Чирпан са установили, че при възникнал скандал межди две групи са били простреляни трима.

В Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – Чирпан са откарани за оказване на медицинска помощ: 42-годишен мъж – с прострелян в областта на коляното, 30-годишна жена – с прострелни рани в областта на гърдите и рамото и 34-годишна жена, чиито наранявания в момента се уточняват.

След намесата на служителите на реда, конфликтът е прекратен, организирано е засилено полицейско присъствие в района. В РУ “Полиция” – Чирпан са задържани седем от участниците в инцидента – М.Т. на 28 години, Д.А. на 33 години, А.Д. на 18 години, И.М. на 43 години, К.М. на 36 години и 17 годишен младеж – всички от Чирпан.

иаф / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket