неделя, 4 април 2010 г.

Крими - 03.04.2010 г. !

ПЛОВДИВ. Двама младежи бяха заловени в момент на кражба в Пловдив вчера. Около 14 часа във Второ РУ е бил получен сигнал, че съмнителни мъже товарят пералня машина в лек автомобил пред жилищна сграда на бул.”Копривщица”. Пристигналият незабавно на място полицейски автопатрул заловил А.К./ 25 г./ и А.В./ 20 г./, които били натоварили в “Деу Нубира” автоматична пералня, току що открадната от преддверие на петия етаж. Установено е, че двамата младежи са известни на полицията. Те са задържани в ареста за 24 часа.

ПЛЕВЕН. Полицаи от Гулянци са заловили рецидивист непосредствено след извършване на поредната му кражба. На 2 април в 17.40 часа в полицията е съобщено, че мъж разрушава покривна конструкция на кладенец на помпена станция в землището на село Гиген. Незабавно са предприети заградителни мероприятия и е задържан извършителят – 36-годишен от село Петърница. До пристигането на служителите на реда той успял да приготви за кражба отдушник, собственост на ВиК – Плевен. Предстои установяване на размера на нанесените материални щети на дружеството – собственик. Допълнителна проверка изяснила, че задържаният за 24 часа, има три присъди. За престъпление по чл. 195, ал.2 т.3 от НК е образувано досъдебно производство и е сезирана прокуратурата.

Задържан е мъж, стрелял с пистолет в заведение в Плевенското село Горник. Пиян клиент около 23 часа на 1 април е изпотрошил чаши и столове в питейно заведение, нанесъл е побой на барманката, а също и е произвел няколко изстрела с газов пистолет. Сигнал за станалото постъпил в полицията в Червен бряг на 2 април. Незабавно са предприети полицейски действия, извършени са огледи на местопрестъплението и са снети обяснения от свидетели. Установило се, че стрелецът е 36-годишен от град Долна Митрополия. При стрелбата няма пострадали посетители на кафе-аперитива. Стрелецът доброволно предал на служителите на реда 8-милиметров газов пистолет «Blow mini» Уведомена е прокуратурата. Образувано е досъдебно производство за хулиганство по чл. 325 от НК. Работата продължава разследващ побицай. От РУМВР – Червен бряг.


П Т П.
Пиян шофьор катастрофира вчера на пътя Асеновград - Кърджали. Около 5.30 часа лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от Д.Б./ 22 г./ от Асеновград, при движение с несъобразена скорост се преобърнал извън пътя и се блъснал в крайпътно дърво. Водачът на колата е с охлузни рани, а спътникът му Е.Б./ 20 г./ е с охлузни рани по тялото и разкъсна рана на ухото. Тестът с дрегер показал наличие на 1.38 промила алкохол в кръвта на шофьора. Той е задържан в ареста за 24 часа.
Още двама пияни водача бяха задържани за 24 часа вчера. В Карлово на кръстовището на ул.”Ген. Карцов” и бул.”Александър Стамболийски” полицаи спрели за проверка лек автомобил “Форд Сиера”, чийто шофьор И.К./ 20 г./ от Пловдив управлявал колата с 1.64 промила алкохол. С 2.08 промила алкохол П.П./ 59 г./ от София шофирал лек автомобил “Мазда” в Първомай. Срещу тримата мъже са образувани бързи полицейски производства.

Две жени пострадаха при пътен инцидент вчера в Карлово. Около 18 часа на кръстовище в кв. Сушица лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от 22-годишната Р.Х. от същия град, при движение с несъобразена скорост при десен завой блъснал седящите на пейка извън пътя Л.Г./ 80 г./ и М.И./ 77 г./. По-възрастната жена е настанена в болница с открита фрактура на крака, а М.И. е с контузия на единия крак и е изписана за домашно лечение.


Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket