събота, 10 април 2010 г.

Крими - 10.04.2010 г. !

Стара Загора. Към 4.10 часа вчера в районното управление е получено необичайно съобщение: по пътя от Казанлък към областния град се движи лек автомобил Киа «Карнивал» /старозагорска регистрация/, с вързани за него отзад три коня. Близо до «Италианския мост» на колата е даден знак със стоп-палка да спре, но шофьорът продължил и полицаите от патрула тръгнали след странната кавалкада. Междувременно пътниците от Киата отрязали коланите, с които били вързани конете и продължили с висока скорост към Стара Загора. Въпреки многократните сигнали да спрат, водачът на се подчинил и спрял едва на ул. «Захари Стоянов». От купето на автомобила изхвръкнали петима мъже и побегнали, но полицаите ,успели да задържат четирима - З.Г.,/21г./, Ю.И./19г./, Б.И./19г./ и 16 -годишна, всички от Стара Загора. Избягал е водачът на автомобила, чиято самоличност е в процес на установяне. По думите на задържаните автомобилът е собственост на техен приятел, който им го е дал доброволно, а конете застигнали по пътя, където се движели свободно. Установен е собственикът на колата - А.И./29г./ от Стара Загора, който към момента все още не е открит за да каже дали наистина сам е дал колата си на компанията. Автомобилът и конете са оставени за съхранение в ОДМВР Стара Загора. Работата по случая продължава.


Пловдив. Тийнейджър бе уличен в кражба на портфейл в Пловдив. В Първо РУ 27-годишна пловдивчанка се оплакала, че преди няколко дни е било откраднато портмонето й, в което имала дебитна карта, 20 евро, 20 долара и 40 лева. С откраднатата дебитна карта били извършени три тегления. В резултат на проведените оперативни действия полицаите са установили, че кражбата е извършил от С.З./18 г./ от Пловдив.
Четирима мъже бяха заподозрени в кражба на стойност около 3000 лева, извършена в землището на село Козаново. Вчера В РУ-Асеновград е било получено съобщение, че от фазанария в близост до стената на язовир ”40-те извора” били демонтирани и откраднати 200 метра оградна мрежа и 500 метра носеща тръбна метална конструкция. При проверката на случая полицаите са установили извършителите на кражбата – асеновградчаните А.П./37г./ А.Т./33г./, К.А./38г./ и Д.А. /65г./ от с.Искра.


Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket