неделя, 11 април 2010 г.

Крими - 11.04.2010 г. !

Сливен. Служители на РУМВР Нова Загора издирват автора на тежко криминално престъпление. 20-годишният П.Т., който живее в Радомир, умъртвил баба си, после посегнал и на баща си, но като срещнал съпротивата му избягал и в момента се укрива. Сигнал за тежкото престъпление подал раненият баща късно снощи. По думите му, той намерил мъртвата си майка, когато прибирайки се от работа попаднал на жестоката картина – тя лежала в дома си в с. Любенова махала с прерязано гърло. Синът му, който бил в дома на баба си, го нападнал, но човекът се отървал с порезни рани по ръцете и шията. Според събраните досега данни вероятната причина за извършеното престъпление е от семейно-битов характер. Извършен е оглед на местопрестъплението, иззети са веществени доказателства, назначена е съдебно-медицинска експертиза и е образувано досъдебно производство.


Кърджали. Трима от крумовградското село Горна кула били засечени от служителите на реда докато превозвали 20 кг алуминиева обвивка и 11 кг медни проводници. На улица в Момчилград полицаите спрели за проверка л.а. “Фолксваген”, шофиран от Б.А./28г./. С него пътували Е.Ш./18г./ и Т.Ш./20г./. В хода на проверката се изяснило, че тримата изровили кабелите от землището на селото, после ги изгорили за да отделят металната част и ги подготвили за предаване в пункт за вторични суровини. Проверката по случая се извършва в РУ на МВР-Крумовград.


Пловдив. Две 19-годишни са задържани непосредствено след извършена от тях кражба от магазин в Пловдив. Вчера в Пето РУ бил получен сигнал, че от търговски обект на ул.”Менделеев” момичета откраднали козметика и дамски тоалетни принадлежности. В резултат на предприетите бързи заградителни действия пристигналият на място полицейски автопатрул заловил младите дами в близост до магазина. Н.Н. от Пловдив и И.М. от Съединение са задържани в ареста за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket