вторник, 4 октомври 2011 г.

Съседи на семейството от ул. „Преслав” в Харманли са подали сигнала до полицията, че бащата садист е смлял детето си от бой

Зверски пребитата Гюлмар не иска да види баща си

Изродът е зад решетките, съседите не искат да се върне вкъщи

4 октомври 2011

Харманли, България

Снимка: Тодорка Николова

Малката Гюлмар Асенова Радилова, говори трудно. Тя е удряна с бащините юмруци по лицето, което цялото е в рани и кърваво, видя репортерът на БЛИЦ.
39-годишният й родител не за първи път изпробва силата си върху крехката снага на рожбата си. Детето заяви, че не иска никога вече да види и да чуе баща си и се разплака.

Съседи на семейството от ул. „Преслав” в Харманли са подали сигнала до полицията, че бащата садист е смлял детето си от бой. Снощи Гюлмар е приета в спешното отделение и лекарите са констатирали, че е с опасност за живота.

Тази сутрин Гюлмар застана пред обектива на БЛИЦ със жестоки следи от побоя и изкъртен зъб. Дежурните лекари информираха, че живота на момичето е вече извън опасност и от тук нататък с нея ще разговаря психолог от детска педагогическа стая. От своя страна мерки това да не се повтаря ще взече и отдела за закрила на детето в Харманли.

Срещу изверга баща е образувана преписка по Указа за борба с дребното хулиганство, но това едва ли ще реши проблема на семейството в което има още 3 малки деца, освен Гюлмар.
Материалите по конкретния случай са вече в прокуратурата.

Тодорка Николова

иаб / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket