понеделник, 24 октомври 2011 г.

Крими информационен бюлетин - 23.10.2011 г.

Информационен бюлетин

Благоевград. Марихуана иззеха петрички полицаи при спецоперация срещу наркоразпространението. В хода на полицейските действия е извършена проверка в апартамент в ж.к. „ Изток”, обитаван от криминално проявения Б.Д. /22 г./. В една от стаите на жилището полицаите изненадали четирима петричани, които в този момент пакетирали дрогата на дози. Общо 171 г суха тревиста маса била разпределена в конфискуваните полиетиленови пликчета. В найлонова торба били открити още 3 кг сухи съцветия. Зелено-кафява тревиста маса с тегло 186 г пък била иззета от избеното помещение. При полевия наркотест намерените количества реагирали положително на марихуана. В районното управление за срок до 24 часа са задържани петричаните Б.Д., С.И., С.С. и Р. В. По случая е образувано досъдебно производство, сезирана е прокуратурата.
Служители на районното управление в Петрич прекратиха бой, възникнал пред нощно заведение в града. Сигналът за инцидента бил подаден два часа след полунощ днес. Незабавно на място бил изпратен полицейски автопатрул, който прекратил свадата. Служителите на реда установили, че след солидна почерпка петима петричани направили опит да влязат в нощния клуб. До размяната на удари се стигнало, след като охраната на заведението отказала да ги пусне вътре. Двама от участниците в инцидента - Б.Ф. /27 г./ и Д.Г. /34 г./, са прегледани в Центъра за спешна медицинска помощ. Няма сериозно пострадали при сбиването. За срок до 24 часа в районното управление са задържани В.К. /28 г./, С.С. /33 г./ и К.Ф. /30 г./. Работата по изясняване на случая продължава.

Кърджали. 30-годишен мъж бе заловен тази нощ при опит да влезе в чуждо жилище. Сигналът за престъплението бил подаден около 2.00 часа на тел. 112. Собственикът на къща в с. Падина потърсил помощ от полицията, тъй като забелязал, че някой се изкачва по тръба на терасата на втория етаж. Изпратеният незабавно автопатрул от РУП-Ардино заловил натрапника А.Н. /30 г./ на местопрестъплението. Проверката по случая продължава.

Бургас. В 17.00 часа вчера в Първо РУП бил получен сигнал от бургаския затвор за хваната пратка с марихуана. Тя била открита при проверка на багажа на С.У. /27 г./ и 18-годишната Е.С. В един от хлябовете, предназначени за излежаващия присъдата си И.С. /32 г./, служителите на затвора намерили найлоново топче с тревна маса. Работата по случая продължава.

София-област. Служители на РУП-Костинброд задържаха криминално проявен за побой на 49-годишна жена. Сигналът за свада между мъж и жена пред портала на птицекомбината в града бил подаден малко след полунощ на тел. 112. Пристигналите на място полицаи установили, че побойникът А.Г. /39 г./ от София, във видимо нетрезво състояние, нанесъл побой на 49-годишна жена от Костинброд, с която живеел на семейни начала. В хода на работата по случая било изяснено, че глухонемият мъж счупил стъклото на входната врата на общежитието, където пребивавала половинката му. Свадата между двамата прераснала в побой и насилникът нанесъл множество удари по цялото тяло на жената. С комоцио и множество отоци и кръвонасядания, пострадалата била транспортирана в болница без опасност за живота. Побойникът, който е известен на полицията с агресивното си поведение, е задържан за срок до 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

Стара Загора. Снощи в Първо РУП бил получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ за момченце на година и 4 месеца от Брезово, прието в тежко състояние с травма на главата. Според 17-годишната му майка, нараняванията детето получило, след като паднало от креватчето си. Полицейските служители незабавно започнали работа по изясняване на случая. Установено било, че 33-годишният А.А., с когото девойката живеела на семейни начала в с. Братя Кунчеви, преди дни започнал редовно да малтретира майката и детето. А.А. е задържан за срок до 24 часа. На младата майка е осигурена полицейска закрила. По случая е образувано досъдебно производство.

crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket