четвъртък, 13 януари 2011 г.

Мъж удушил жената на свой приятел

Мъж удушил жената на свой приятел след запой

12 януари 2011

София /КРОСС Столичните криминалисти разкриха убийство, извършено вчера, съобщават от МВР. Вчера около 3.20 часа 41-годишен мъж съобщил в полицията, че жената /34г./ с която живеел в апартамент в ж.к. Дружба, е починала. Към адреса веднага е изпратен полицейски екип, направен е оглед. Установено е, че по тялото на 34-годишната софиянка няма следи от насилие. При извършената по-късно през деня съдебно-медицинска експертиза, обаче е изяснено, че причината за смъртта е задушаване.

В хода на разследването полицаите стигнали до повече подробности около случилото се - напр., че двойката не била сама вечерта преди инцидента. На гости им бил техният приятел 37-годишният Р.С. и след обилен запой тримата спали в една и съща стая. Към 3 часа гостът събудил домакина за да му каже, че приятелката му е мъртва, след което си тръгнал.

Р.С. от София е задържан по-късно в дома му. Той е криминално проявен за изнасилване. След проведените разпити от служители на сектор „Престъпления против личността"-СДВР и Институт по психология-МВР, гостът направи пълни самопризнания за извършеното от него убийство.

По случая е образувано досъдебно производство. На извършителя е наложена 72-часова мярка „задържане под стража".

crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket