сряда, 22 юни 2011 г.

52-годишният Александър Масов загина под бетонна плоча, която се стовари върху него след взрив на газова бутилка

Бетонна плоча смачка заварчик 52-годишният Александър Масов бил съкратен от Белене

вторник, 21 юни 2011

Велико Търново

52-годишният Александър Масов загина под бетонна плоча, която се стовари върху него след взрив на газова бутилка, както АСН съобщи по-рано днес.

Александър, който бил съкратен преди време от един от цеховете за изграждането на АЕЦ "Белене", работел със сина си Чавдар в малка работилница в свищовското село Ореш. Двамата заварявали винкели със СО, а отстрани до тях стоял съседът им Йосиф, за да ги гледа. По неясни причини е последвал взрив от газова бутилка, следствие на който се срутила бетонната плоча на работилницата.

Александър останал затиснат под нея, а синът му Чавдар лежал встрани с обгаряния по цялото тяло. Третият мъж се отървал само с уплаха.

На 30 м от работилницата е къщата на загиналия, в която по същото време били трите му дъщери и жена му. Поражения по сградата няма, хората също са живи и здрави. Пострадалият от взрива Чавдар (29 г.) първо е бил транспортиран в свищовската болница, но оттам са го препратили към клиниката по изгаряния в "Пирогов", понеже е с 50 % изгаряния по цялото тяло.

Иван Иванов

асн / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket