сряда, 15 юни 2011 г.

Осем души са загинали при пътен инцидент на АМ „Тракия” тази нощ

Старши комисар Тодор Чонов, ОД на МВР-Пловдив: Предстои установяване самоличността на загиналите при катастрофата на АМ "Тракия"

15 юни 2011

Пловдив. Продължават процесуално следствените действия на мястото на тежкия пътен инцидент в района на автомагистрала „Тракия”, където загинаха осем души. Това съобщи за Агенция „Фокус” старши комисар Тодор Чонов, директор на ОД МВР Пловдив. При катастрофата са пострадали 16 души. „Тази нощ около 1.00 часа на 130 километър на автомагистрала „Тракия” от София посока Бургас е станала много тежка катастрофа. Катастрофирал е автобус. В момента продължават оперативноследствените действия - има загинали хора, има и ранени, предстои установяване на тяхната самоличност. Магистралата все още е затворена и движението се отклонява през Пловдив”, посочи старши комисар Чонов.
Той каза още, че по-голяма част от пострадалите са откарани в Пловдивската болница.

:::

Пловдив: Заради тежката катастрофа се отклонява движението по АМ „Тракия” по платното в посока Бургас

15 юни 2011

Пловдив. Заради тежката катастрофа на 126-я км на АМ „Тракия”, движението по магистралата се отклонява платното в посока Бургас. Платното край мястото на катастрофата е затворено. Това каза пред Агенция „Фокус” главен инспектор Красимир Костов от КАТ. Обиколният маршрут за Бургас е през село Труд. Причините за тежката катастрофа се изясняват. Все още не е ясно защо шофьорът е изгубил управлението и защо автобусът се е преобърнал. Катастрофата е станала около 1.00 часа тази нощ с автобус „Мерцедес”, който се движи по маршрутна линия на фирма „Бургас Тур – 90”. При произшествието загинаха осем души, двама са с опасност за живота в кома, а 16 са ранени, без опасност за живота.

:::

Пловдив: Сигналът за тежката катастрофа тази нощ, при която са загинали осем души, е получен към 1:10 часа

15 юни 2011

Пловдив. Сигналът за тежката катастрофа тази нощ, при която са загинали осем души, е получен към 1:10 часа, съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал на магистрала „Тракия” след разклона за Хисаря. По първоначална информация са ранени 15 души. Те са настанени в пловдивски болници. Лекарите се борят за живота им.

:::

Пловдив: Осем души са загинали при пътен инцидент на АМ „Тракия” тази нощ

15 юни 2011

Пловдив. Осем души са загинали при пътен инцидент на АМ „Тракия” тази нощ. Това каза пред Агенция „Фокус” Главен инспектор Красимир Костов в КАТ "Пътна полиция". Около 01.00 часа на магистралата в платното в посока Бургас, на 126-я км автобус „Мерцедес”, който се движи по маршрутна линия на фирма „Бургас Тур – 90”, с шофьор на 43 години от Бургас, се преобръща и се запалва. Осем души са починали, двама са с опасност за живота в кома, а 16 са ранени с различни травми без опасност за живота.

иаф / BgTimes.Net

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket