понеделник, 6 юни 2011 г.

НА МОРЕ В БЪЛГАРИЯ:ГРАБЕЖИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Хванаха трима младежи ограбвалии жени е Слънчев бряг

18-годишен младеж и двама непълнолетни са задържани за грабежи над три жени в Слънчев бряг.

На 01-ви юни около 20.00 часа в Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение от две 26-годишни руски туристки, отседнали в Слънчев бряг, за това че в района около х-л "Нобел" в курортния комплекс са нападнати от двама неизвестни, които издърпали златните им синджири и побягнали. Двете чужденки не могли да дадат точно описание на грабителите.

Около 23.50 ч. на същата дата в полицейското управление е получено съобщение от 21-годишна казанлъчанка, за това че в района на х-л "Котва" в Слънчев бряг, трима непознати младежи, чрез издърпване са й отнели дамската чанта и са избягали.

В резултат на незабавно организираните заградителни мероприятия от служители на Районно управление "Полиция" - Несебър и доброто описание, дадено от 21-годишната казанлъчанка, са задържани криминално проявените С.Р., 18-годишен от с. Оризаре, М.А., 16-годишен от с. Градец и 15-годишния Х.Х. от Несебър.

Констатирано е, че задържаните в различно съучастие са извършителите на грабежите над рускините и българката.

Вещите - предмет на престъпленията са установени в резултат на претърсване в района на дюните на морски плаж "Слънчев бряг - юг" и при извършена проверка в заложна къща в Несебър.

По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Двамата непълнолетни са настанени в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас, а на 18-годишния С.Р. е наложена мярка за неотклонение "подписка".

Работата по цялостното документиране престъпната дейност на лицата продължава.

http://www.burgasinfo.com / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket