сряда, 20 юли 2011 г.

35-годишен се удави в минерален басейн на Офицерския плаж - Варна

35-годишен се удави в минерален басейн на Офицерския плаж

Сряда, 20 Юли 2011

Илинден взе своята жертва за пророк Илия във Варна, макар и не в морето.

Мъж на видима възраст около 35 години е бил намерен от минувачи рано сутринта в плиткия басейн с топла минерална вода на Офицерския плаж във Варна. Сигналът е постъпил в Бърза помощ в 7,36 ч., когато ранобудни любители на утринни разходки го забелязали. Пристигналият на място медицински екип само установил смъртта на човека.

По първоначални данни на съдебните медици, става въпрос за удавяне, а не за насилствена смърт. Според очевидци, трупът отдалече миришел на мастика, което подсказва, че е бил мъртво пиян. Най-вероятно мъжът се е почерпил яко с алкохол и неспособен да реагира адекватно, след това е заспал във водата, коментираха те.

Градският гьол, както е известен сред варненци басейнът, е място, където се събират хора с различни заболявания и търсят лек от горещата му минерална вода. През зимата преди няколко години бездомник беше потърсил подслон в него от студа, откъдето медиците го извадиха на третия ден синьо-зелен от прекомерното седене във водата.

От близките заведения коментираха, че голяма част от бездомниците, които живеят целогодишно до топлата вода и са любители на чашката, след като се напият порядъчно, изтрезнявали редовно в гьола, независимо от сезона.

Добромир Радушев

в ст / BgTimes.Net / http://crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket