вторник, 10 май 2011 г.

36-годишен мъж е открит прострелян в лек автомобил във Варна

Множество гилзи са открити при повторния оглед на местопроизшествието с простреляния във Варна

10 май 2011

Варна. Множество гилзи са открити на местопроизшествието с простреляния 36-годишен мъж във Варна. Това съобщи за радио „Фокус”-Варна комисар Димитър Димитров, директор на Областната дирекция на МВР-Варна. По думите на комисар Димитър Димитров гилзите са най-вероятно от стандартен „Макаров”. Те са открити днес по време на втори оглед на мястото на произшествието, който се провежда към този момент. Досега са разпитани двама свидетели по случая. Простреляният е приет в МБАЛ „Св. Анна” във Варна. По данни от лечебното заведение мъжът вече е вън от опасност. На този етап има лекарска възбрана от разпит, заради все още тежкото състояние на мъжа. Простреляният е под полицейска охрана.
Нина РУСКОВА

:::

36-годишен мъж е открит прострелян в лек автомобил във Варна

10 май 2011

Варна. 36-годишен мъж е открит прострелян в лек автомобил във Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. В 21.20 часа снощи от „Център 112” в Оперативен дежурен център при ОДМВР Варна е получен сигнал, че на паркинг пред блок 5 в кв. „Владиславово” в лек автомобил има простреляно лице. Сигналът до „Център 112” е подаден от гражданин, живущ в района. Незабавно на место е изпратен автопатрул, който установява в паркиран лек автомобил марка „Мерцедес” с варненска регистрация, лице с множество огнестрелни наранявания по тялото, в съзнание. Установена е самоличността на пострадалия – 36-годишен мъж от град Белослав, живущ в района, без регистрирани криминални прояви. На место пристига и екип на Спешна медицинска помощ, който откарва лицето в МБАЛ „Св.Анна”. Пострадалият е с огнестрелни рани в областта на краката, гръдния кош и лявата ръка.
Уведомен е дежурен прокурор при Варненската окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.115, във вр. с чл. 18 от НК. Извършен е първоначален оглед на местопроизшествието, намерени и иззети са веществени доказателства, като през деня ще бъде направен повторен оглед. Има установени лица, които се разпитват в качеството им на свидетели. Продължават процесуално-следствените действия и издирвателни мероприятия за разкриване на престъплението и задържане на извършителите.

иаф / CrimeBgTimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket