понеделник, 23 май 2011 г.

Нападнат простреля шестима с "Макаров"

Нападнат простреля шестима с "Макаров"

23 май 2011

Нова Загора, България

Един от нападателите остана без тестиси, друг "виси" с три куршума в корема
Уникален екшън със седем пострадали се е разиграл в Нова Загора, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Сливен. 45-годишен мъж прострелял шестима нападатели, които го атакували с вила, коса и ножове пред собствения му дом.

Кървавата драма се разиграла в ромския квартал "Шести". Шестимата бабаити, някои от които с криминално минало, нападнали 45-годишния мъж с ножове и "селскостопански оръдия" - коса и вила. След като отнесъл солидно количество бой и бил прорязан на няколко места, човекът успял да влезе в дома си и да вземе законно притежавания от сина му пистолет "Макаров".

Вече въоръжен, той се върнал на полесражението и започнал да стреля по нападателите си. Мерникът му се оказал точен и успял да нацели и шестимата юначаги. Един от тях - на 35-годишна възраст, е с опасност за живота, след като получил три изстрела в корема. Друг останал без тестиси, които били отнесени от куршум, преминал през бедрото.

Разследващите отказват да съобщят конкретна причина, довела до саморазправата и определят скандала като битов. По случая е образувано досъдебно производство, като процесуално-следствените действия се извършват под ръководството на прокурор от ОП–Сливен. /БЛИЦ

crimebgtimes.blogspot.com

:::

Ромско меле в Нова Загора, 10 души в болница

23 май 2011

Сливен /КРОСС/ 10 души с прободни и огнестрелни рани са приети тази нощ в сливенската болница МБАЛ „Д-р Иван Селимински" в около 1 часа тази нощ. Те са участвали в битов скандал в квартал „Шести" в Нова Загора, съобщават от болничното заведение. Четирима са настанени в отделението по ортопедия, като тримата са с огнестрелни рани, а четвъртият е прободен с нож. Един пострадал е приет в отделението по урология с огнестрелна рана, преминала през едното му бедро, тестисите и другото бедро.
В отделението по реанимация е пациент с посечена глава и три куршума в корема. Други четирима са настанени в отделението по неврохирургия с посечни наранявания по главата. Състоянието на пациентите е стабилно,с изключение на двамата, настанени в реанимация и урология.
От болницата съобщават и за прието 2-годишно дете, паднало от 5-я етаж на жилищен блок в Сливен. Настанено е в отделението по реанимация със съчетана травма, но състоянието му е стабилно. Дърво е омекотило удара при падането.

crimebgtimes.blogspot.com

:::

10 души са в болница след скандал в ромския квартал на Нова Загора

23 май 2011

Нова Загора. Около 01.00 часа тази нощ в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен са приети 10 души с прободни и огнестрелни рани, съобщиха от областната болница. Те са участвали в битов скандал в квартал „Шести” в Нова Загора. Четирима са настанени в отделението по ортопедия, като тримата са с огнестрелни рани, а четвъртият е прободен с нож. Един пострадал е приет в отделението по урология с огнестрелна рана, преминала през едното му бедро, тестисите и другото бедро. В отделението по реанимация е пациент с посечена глава и три куршума в корема. Други четирима са настанени в отделението по неврохирургия с посечни наранявания по главата. Състоянието на пациентите е стабилно, с изключение на двамата, настанени в реанимация и урология.

иаф / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket