вторник, 17 май 2011 г.

Убиецът на 44-годишната ресторантска певица Светлана Шекерова от Никопол бе разкрит

Убиецът на певицата искал секс

Изнасилвачът Алиш се напил и тръгнал да краде кокошки

понеделник, 16 май 2011

Плевен

Убиецът на 44-годишната ресторантска певица Светлана Шекерова от Никопол бе разкрит за по-малко от 48 ч., съобщиха от полицията. Кървавата баня от събота призори е дело на рецидивиста Алиш Ибрямов.

Той е 43-годишeн изнасилвач, прекарал 19 г. в затвора. Направил е пълни самопризнание, съобщиха от полицията и от прокуратурата в Плевен. По думите му той искал да прави секс с жената, която е хубавица, известна на всички в крайдунавския град. Светлана се прибирала във фаталната нощ от заведение, където пяла на абитуриенти.

Алиш клал зверски Светла, ръгал а в сърцето и в главата повече от 10 пъти. Пренесъл трупа и го бутнал в урвата под руския паметник. Кървавата баня станала под прозорците на свекървата на Светла, която е женена за Ергун Шекеров, местен охранител.

Преди престъплението Алиш се наливал с огромно количество бира със свой приятел. Тръгнали да крадат кокошки, но срещнали полицейски патрул и се отказали. Пияният мъж размахал ножа, защото жената се противила.

Утре в съда ще бъде внесено искане да постоянен арест. Повдигнато му е обвинение за убийство по особено мъчителен начин за жертвата. Може за бъде осъден на доживотен затвор без право на замяна, смятат от прокуратурата.

Евгени Горанов

асн / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket