вторник, 26 април 2011 г.

Трупът на 52-годишният Красимир Кръстев,който бе в неизвестност повече от три месеца,изплува в Дунава

Труп на безследно изчезнал изплува от Дунав

понеделник, 25 април 2011

Враца

Трупът на 52-годишният Красимир Кръстев, който бе в неизвестност повече от три месеца, изплува в Дунава, съобщиха от полицията във Враца. Полуразложеното тяло е открито близо до местността Галовски плаж в района на родното му село Остров.

Мъжът изчезна на 19 януари привечер заедно с 40-годишната магазинерка от с. Михайлово Красимира Градинарска.
Месец по-късно трупът на съпругата на общинския съветник в Хайредин Ангел Стефанов бе открит в запустяла къща, а непълнолетните й убийци арестувани.

От Кръстев обаче нямаше и следа. Той е бил женен в Троян и живеел там със съпругата си. Ден преди да изчезне пристигнал на гости на приятеля си Борислав Личков в Козлодуй. Излязъл към 17 часа, като зарязал в дома на своя домакин личните си документи, мобилния телефон и свитък с медицински изследвания.

Униформени от Козлодуй за часове намерили таксиметровия шофьор, който бил повикан на адреса от Кръстев. Той разкрил, че е закарал клиента си до бензиностанция на "Петрол" в близкото село Гложене. Видял, че оттам Кръстев тръгнал пеша към Мизия. Най-вероятно мъжът се е хвърлил в минаващата през това градче Огоста, която се влива в Дунава. Водите са го влачили три месеца, макар че реката бе претърсена веднага след като бе подаден сигнал, че е в неизвестност.

Разследването на смъртта му продължава, а водещата версия е самоубийство. Трудно е обаче да се обясни защо не се е хвърлил направо в Дунава при Козлодуй, а е трябвало да ходи до по-малката река.

Райна Тошева

асн / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket