сряда, 13 април 2011 г.

50-годишен мъж системно изнасилвал 17-годишната си дъщеря

Полицията в Смолян задържа баща, системно изнасилвал дъщеря си

13 Април 2011

50-годишен мъж е бил арестуван от смолянската полиция, след като 17-годишната му дъщеря подала сигнал, че той я е изнасилвал системно, съобщи в сряда говорителят на местаната прокуратура Иван Спиров, цитиран от „Фокус”.

Сигналът до разследващите е бил подаден от момичето в понеделник, като обяснило, че баща й я насилвал от години и няколко пъти е имало и полов акт помежду им. Момичето е било заплашвано след това от родителя си да не казва за случилото се.

Според първоначалната информация задържаният системно е злоупотребявал с алкохол и семейството му е имало тежки проблеми, които няколко пъти са довели до раздяла със съпругата му. По думите на Спиров разследващите са проверили и версията, че сигналът е фалшив, но събраните доказателства до момента потвърждават извършеното престъпление.

Ако вината на бащата бъде доказана в съда той е заплашен от затвор между 3 и 10 години. Процесуално-следствените действия продължават, като са назначени съдебномедицински експертизи, за да се установи състоянието на момичето. Ще се назначи и съдебнопсихиатрична експертиза, издирват се и свидетели, уточни Иван Спиров.

медиапул / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket