петък, 8 април 2011 г.

Пловдивски юрист се е наръгал с нож в гърдите и е починал на място

Пловдивски адвокат си направи харакири

08.04.2011

Ели Крумова

Пловдивски юрист се е наръгал с нож в гърдите и е починал на място. Мъжът не е оставил предсмъртно писмо, но въпреки това от полицията смятат, че е самоубийство. Причината за тази категоричност е, че адвокатът е бил заключен в кантората си на ул. „Брезовска” 30, а ключът стоял превъртян отвътре.

Причините за фаталното решение на юриста по граждански дела и търговско право Валери Зотев все още не са ясни, обясниха криминалисти от Пловдив. Те получили сигнал, че адвокатът не се е прибрал през нощта, и вчера по обяд отишли на място в офиса му да проверят дали е добре.

Когато полицаите отворили офиса, открили окървавеното и безжизнено тяло на Зотев. Оказало се, че той се е самоубил часове по-рано. Точният час на самоубийството ще бъде установен при аутопсия днес, уточниха от полицията.

Юристът е избрал хладно оръжие, за да сложи край на живота си. Наръгал се е веднъж в областта на гърдите, но ударът е бил фатален. Заради цялостната обстановка в кантората и заключената врата от полицията са убедени, че става въпрос за самоубийство.

Близки и познати на 42-годишния Валери Зотев обаче смятат, че той не би посегнал на живота си. Човекът бил изключително ведър, спокоен и уравновесен. Преди години се оженил в София, но после се развел. Голямата му дъщеря учи в чужбина. Когато се върнал в Пловдив, се оженил отново и му се родило второ дете. Имал стабилен брак и нямал финансови проблеми, разказаха негови приятели. Според тях Валери никога не би се самоубил.

вмо / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket