четвъртък, 14 януари 2010 г.

Крими - 14.01.2010 г. !




София. При полицейска проверка на 12 януари на ул.”Веслец” е задържан 19-годишният В.М., неизвестен досега на органите на реда. Служители на Второ Районно управление иззели от него 11 опаковки с амфетамин с общо тегло около 8,5 грама. Арестуван е за 24 часа и работата продължава.
Управител на бензиностанция на бул.”Цариградско шосе” съобщил в Седмо РУМВР, че шофьор на лек автомобил “Хонда Сивик” заредил гориво за 265 лева без да плати на касата. След бързи оперативно издирвателни действия е установен и задържан извършителят Н.К. /24 г./ от Варна. Материалите са предадени на прокурор. На Н.К. е наложена мярка “задържане под стража” за 72 часа.


Благоевград. Полицаи от гр. Сандански иззеха близо 3 кг марихуана от жител на село Никудин. При извършена внезапна проверка в дома на Б.Д, полицаите открили найлонов плик със суха тревиста маса, която реагирала на марихуана. Б. Д. е задържан за 24 часа. По случая е образувано полицейско дознание.
Антични предмети иззеха антимафиоти в района на Петрич. След проведена вчера специализирана полицейска операция в дома на петричанина Й.Д. са установени множество антични предмети и части от артефакти от различни епохи, изработени от метал и керамика. Културно.-историческите ценности са иззети за експертиза. По случая е образувано полицейско дознание.


Пловдив. Трима мъже са заловени с наркотици в Пловдив. Вчера около 13 часа на ул. “”Чая” е бил задържан Р.А./53 г./ с 2.3846 грама ривотрил. По същото време и на същото място е бил заловен и Н.К. /23 г./ с 0.1684 грама ривотрил, които той току що бил купил от Р.А. Час и половина по-късно на ул. “Успех” бил заловен С.И./26 г./, у когото полицаите намерили 0.0572 грама хероин. Мъжът е известен на полицията и осъждан за същото деяние. Тримата са задържани в ареста за 24 часа.


Стара Загора. Старозагорските полицаи задържаха мъж с боен пистолет със заглушител. Вчера около 21.30 ч старозагорските криминалисти спрели на бул. “Славянски” лек автомобил “Мицубиши Колт”, управляван от 34-годишния старозагорец К.И.– осъждан и освободен от затвора в края на месец декември 2009 г. след изтърпяване на наказание лишаване от свобода. При извършения обиск в спътника му В.В. (29г.) от Стара Загора те намерили боен пистолет без номера със заглушител, пълнител и 13 патрона, две неистински банкноти с номинал от 100 евро, 8 таблетки ривотрил и 10 грама бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на амфетамин. В.В. също е осъждан и е изтърпял наказание лишаване от свобода за разпространение на наркотици. К.И. и В.В. са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. (Снимки)


Плевен. На 13 януари около 14 часа при обход на района си полицаи забелязали младеж със съмнително поведение да излиза от горичката на «Балаклия» в Плевен и го спрели за проверка. При проверката той изхвърлил на земята топче с размери 1 Х 1 см, съдържащо прахообразно вещество. Полеви тест е показал, че веществото в пакетчето е хероин. Установило се, че проверяваният е 21-годишен плевенчанин, с регистрация в полицията за наркотици. Наркотикът е иззет за лабораторни изследвания. Мъжът е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.


Крадец от гробищния парк в Кнежа бе заловен от полицията. Вчера в местното управление на МВР е постъпил сигнал, че през нощта на 12 януари срещу 13 януари са откраднати метални вратички от гробове в парка в североизточната част на града. Незабавно е започнало разследване, което установило, че извършител на престъплението е 31-годишен местен жител. Проверка изяснила, че той има регистрации в полицията за кражби и грабеж. В пункт за изкупуване на метали криминалистите намерили вещите, обект на кражбата. Иззети са демонтираните 28 метални вратички. По случая е образувано досъдебно производство и материалите са докладвани на прокурор.


Враца. Задържани са трима, които за една нощ са откраднали медни проводници. Сигналът за кражбата е подаден в полицията в началото на декември месец 2009 година. След трийсетдневно разследване полицаите попадат по следите на И.В. /53г./, С.П. /24г./ и техен непълнолетен помагач. Оказва се, че тримата в нощта на трети срещу четвърти декември успяват да задигнат 460 метра медни проводници от 4 междустълбия в с.Фурен. По случая е образувано дознание.


ПБС. Само за едно денонощие петима пострадаха при пожарни инциденти в страната. Час след полунощ на 13 януари е получен сигнал за пожар в апартамент на ул. Деде Агач в гр. Шумен. За ликвидиране на произшествието е изпратен екип огнеборци от местната пожарна. Пострадало е 2-месечно момиченце, което е вдишало вредни газове. То е настанено за лечение в местното лечебно заведение.
Двама възрастни мъже на 60 и 70 години пострадаха в Търговище в резултат на неправилно използване на отоплителни уреди. Само бързата намеса на пожарникарите е предотвратила трагичен изход от инцидента.
Експлозия в автомобил причини изгаряния по лицето и ръцете II-а степен на 23-годишен мъж в Димитровград. Причината за инцидента е сериозна техническа неизправност в моторното превозно средство.
Самоделно изработен електрически уред за разтапяне на метал изпрати в болницата 56-годишен мъж при инцидент на столичната улица “Пиротска”. Мъжът е настанен в лечебно заведение с опасност за живота.

Бг Таймс

1 коментар:

Заглушител каза...

С хонда сивик заредил за 265 лв гориво? колко е резервоара на тоя сивик?

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket