събота, 16 януари 2010 г.

Крими - 16.01.2010 г. !

Пловдив. Четирима мъже и една жена бяха заловени по подозрение за разпространение на наркотици. При акция на служители от група “Наркотици” в сектор “Криминална полиция”, проведена в Пловдив на 13 януари, бяха задържани 27-годишната С.П., П.Н./36г./, Н.И./23г./, Д.К./23г./ и И.Н./2 г./. При извършените претърсвания и изземвания полицаите са намерили у тях и в домовете им общо 91.089 грама амфетамин, 0.63 грама марихуана, 5.052 кокаин, мобилни телефони, сим карти и 1100 лева. Петимата са задържани в ареста за 72 часа Срещу тях е повдигнато обвинение по чл. 354 ал. 1 от НК.
Още един пловдивчанин бе заловен с наркотици. Вчера около 01 часа служители от Трето РУ са задържали в ареста за 24 часа П.С./ 22 г./ , у когото са намерили две пакетчета с общо 5.26 грама марихуана. Младежът е известен на полицията.

Силистра. 33-годишен силистренец е задържан за притежаване на наркотици. Вчера следобед на ул. „Петър Мутафчиев” в областния град при полицейска проверка у А.И. било намерено пакетче, съдържащо 4,94 грама кафеникаво прахообразно вещество, което реагирало на хероин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, срещу него е образувано дознание.

Плевен. Полицаи от Долна Митрополия иззеха акцизни стоки без бандерол. Акцията е проведена вчера за времето от 12 часа до 13.30 часа в с. Ставерци. При проверката в дома на 60-годишен полицаите открили 25 стека с цигари от марките ''Голден Игъл'', ''MG'', ''Мерилин'', ''Виктори'',''Карелия'' и ''ESSE''. Били намерени и 6 цигарени кутии ''Малборо'' с бандерол с надпис ''Украйна-акцизна марка''. Цигариге са иззети с протокол. За престъпление по чл.234, ал.1 от НК притежателят им е задържан в следствения арест с прокурорско постановление за 72 часа. Работата по случая продължава.

ПБС. Възрастна жена загина при пожар във вила-фургон в землището на Карлово. Вчера около 11 часа в РУ-Карлово е бил получен сигнал от 59-годишен мъж, че вилата му е изгоряла. В нея е била 81-годишната му майка Л.М. При извършения оглед са били намерени овъглени кости на човешко тяло, най-вероятното на Л.М., която постоянно е живеела там. По първоначални данни пожарът е избухнал на 14 януари, но поради лошите метеорологични условия и отдалечеността на вилата огънят не е бил забелязан. Предполага се, че пожарът е тръгнал от стара печка за твърдо гориво.
Три часа гасиха пожар в къща в село Дисевица плевенските огнеборци днес. Сигналът за произшествието е подаден тази сутрин в 1:15 часа. Пристигналите на място пожарни екипи са установили, че гори втория етаж на къща. Пламъците са унищожили домашно обзавеждане, 30 кв. метра каратаван и 90 квадрата от покрива. Пострадали няма. Спасена е къщата и съседни селскостопански постройки. По първоначални данни причина за инцидента е небражност при боравене с открит огън.

Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket