сряда, 24 август 2011 г.

Убийството на 12-годишно момче в София - заради марихуана и 50 лева

Дълг от 50 лева е причината за убийството на 12-годишното момче на "Ботевградско шосе", научи bTV. Момчето беше намушкано с нож от 16-годишен свой приятел след скандал на 23 август вечерта. Пред разследващите 16-годишният Борислав разказал, че преди седмица на гости му е бил по-малкият му приятел.

Там двамата се скарали, защото Борислав видял, че са счупени няколко корена марихуана, които отглеждал. По-голямото момче наложило глоба от 50 лева на 12-годишния Цветан. На последвалата им среща на последната спирка на трамвая двамата трябвало да си оправят сметките. Версията на Борислав е, че Цветан пръв извадил нож и в боричкането се е стигнало до смъртоносното нараняване. Разследването по случая продължава.

Задържаният 16-годишен младеж снощи в София ще бъде обвинен за умишлено убийство, извършено с особена жестокост и по мъчителен начин. Това каза пред БТА заместник-градският прокурор на София Божидар Джамбазов. Засега заподозреният остава в ареста за 72 часа. Вероятно ще бъде искано и постоянното му задържане.

бтв / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket