понеделник, 22 август 2011 г.

20-годишен мъж е загинал на място при стрелбата на кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев”

20-годишен мъж е прострелян на кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев"

22 август 2011

София. 20-годишен мъж е загинал на място при стрелбата на кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев”. Това каза пред Агенция “Фокус” старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР. Сигналът е подаден около 08.10 – 08.15 часа.
„От свидетели, които са се намирали в близост, е установено, че шофьор на лек автомобил „Лада” на видима възраст около 30 години, е бил спрял, до него спира „Опел Вектра”. Провежда се някакъв разговор, за който не се знае от какво естество е. Шофьорът на „Ладата” е извадил пистолет и е прострелял шофьора на „Опел Вектрата”, който е 20-годишен и е починал на място. След това шофьорът на „Ладата” се е самопрострелял. Той е транспортиран във Военна болница с опасност за живота”, каза старши комисар Валери Йорданов.
Към момента не може категорично да посочим – какъв е мотивът за стрелбата, каза старши комисар Валери Йорданов. Предстои работа и оглед, както и уточняване на причините. Най-вероятно са някакви лични причини, това е, което мога да изкажа като версия, без да съм категоричен – каза старши комисар Валери Йорданов.

иаф / crimebgtimes.blogspot.com

:::

Престрелка се разигра на кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев” /подробности/

22 август 2011 09:06

София /КРОСС/ Млад мъж е застрелян на столичния булевард „България", а стрелецът направи опит да се самоубие. Инцидентът е станал около 8 часа тази сутрин. Очевидци споделиха за Информационна агенция КРОСС, че при инцидента е имало само два изстрела, които са били произведени в интервала 7:50-8:00 часа.
Два леки автомобила - Лада и Опел „Вектра", са спрели един до друг в сутрешното задръстване. Единият от водачите е извадил пистолет и е застрелял колегата си, след което е направил опит да се самоубие със същото оръжие. Мъжът е в тежко състояние и е откаран за лечение в болница. Тялото на другия лежи до жълто-черен автомобил на булеварда.

На мястото има полиция и районът е отцепен.

crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket