понеделник, 22 ноември 2010 г.

Убийството в с. Гара Лъкатник - Цялата стая,шкафове,хладилника са опръскани с кръв

Зверско клане в Лъкатник 20-годишен преби и уби баба си

неделя,21 ноември 2010

София

Убийството в с. Гара Лъкатник е зверско клане. Цялата стая, шкафове, хладилника са опръскани с кръв. Бабата е наръгана на няколко места в областта на шията, най-вероятно е срязана и артерията, което е може би причината за бързата смърт. Това разказа главен инспектор Николай Николов – директор на Областната дирекция на МВР – София, за убийството на 70-годишна жена от 20-годишния й внук тази нощ, за което АСН съобщи.

Жертвата има и една прободна рана в областта на хълбока. Внукът първо е бил баба си, ритал я е с кубинките. Тя се е опитвала да става. След което той е освирепял още повече и тогава е взел кухненския нож, който е намерен, и с него я е клал, обясни Николов пред Фокус.

Отивайки на място видяхме, че портата на недвижимия имот е отворена. Получихме информация, че близките са разбили катинара, с който е била затворена. Влизайки навътре в дворното място в постройка, използвана като лятна кухня, забелязахме че има разбит прозорец, а стъклата са паднали вътре в помещението. Полицаите намерили бабата на леглото като лицето й било покрито с възглавница.

В стаята е намерено оръжието на престъплението – кухненски нож. Иззети са и други веществени доказателства и бързо е разкрит извършителят на престъплението - 20-годишният й внук Н.С. от с. Световрачене. Той е намерен в жилището на другата му баба по майчина линия. Направил е пълни самопризнания.

Като мотив за престъплението младежът е посочил, че се е скарал с баба си заради стари семейни проблеми. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

АСН / Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket