сряда, 28 септември 2011 г.

17-годишен българин - Станислав Николаев Косев втрещи полицията в американския град Атланта,хвърчи без книжка с 200 км/ч

Наш джигит подлуди Атланта

17-годишният шофьор хвърчи без книжка с 200 км/ч, получи 21 обвинения

17-годишен българин втрещи полицията в американския град Атланта, след като фуча без шофьорска книжка по улиците на града с близо 200 км в час в опит да избяга от служителите на реда, съобщиха местни медии. Белият "Форд Мустанг" на нашенеца, идентифициран като Станислав Николаев Косев, бил спрян от полицейски патрул, тъй като отвътре се носела твърде силна музика. Първоначално тийнейджърът, който живее в Далас, признал, че няма шофьорска книжка, но впоследствие изненадващо натиснал газта и се опитал да се измъкне от полицаите. Във видеозапис от полицейския автомобил се вижда как младежът хвърчи с над 190 км в час в предградията на Атланта, провирайки се между автомобилите и навлизайки често в насрещното платно. Бялата спортна кола минала на сантиметри покрай местен жител, който се отървал като по чудо. В един момент шофьорът загубил контрол върху мощната машина, която прелетяла над канавката и се забила в къща. Станислав се опитал да избяга от катастрофиралия автомобил, но бил арестуван. Младежът показал българска шофьорска книжка, която вероятно е фалшива, тъй като той няма нужните години, за да притежава истинска.
Срещу него са повдигнати 21 обвинения за различни нарушения, включително три за углавни престъпления. В момента Косев е на свобода срещу 21 000 долара гаранция.

в ст / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket