сряда, 28 септември 2011 г.

25-годишна “жрица на любовта” затрила клиента си, който я наел да се позабаблява

Проститутка заколила бивш затворник

Убийцата е арестувана

28 септември 2011

София, България

25-годишна “жрица на любовта” затрила клиента си, който я наел да се позабаблява. На 29 август открили трупа на Т.В в Сливница. В продължение на месец софийски криминалисти издирвали убиеца.
Жертвата била прободена в гърдите с остър предмет, а при претърсване на околността е намерен окървавен нож, с който най-вероятно било извършено престъплението.

От МВР поясниха, че Т.В. излязъл от затвора преди година, където излежал 25-годишна присъда за грабеж и убийство. При проверките е отпаднала версията за отмъщение от страна на близки на убития.
Междувременно полицаите установили, че мъжът поддържал връзки с няколко проституиращи жени, които пребивавали на централна гара.

Свидетели посочиха, че в деня преди убийството, Т.В. бил забелязан в района на гарата, където наел проститутка. Установено е и че след датата на убийството една от проституиращите жени С.Б. (25 г.), изчезнала мистериозно. Според данните на полицията тя е криминално проявена, наркоманка.
Вчера жената е задържана в с. Краводер, Врачанско, където пребивавал баща й без адресна регистрация. Тя е доведена в полицията в Сливница.

Пред разследващите тя признала извършеното престъпление. По думите й тя се запознала с мъжа на гарата на 28 август и се уговорили да отиде в дома му, за да се „забавляват", срещу което щяла да получи 50 лева. Мъжът обаче не устоял на обещанието си и я карал да прави неща, против волята й. Двамата се скарали, агресивният мъж си взел вече дадените пари, започнал да я заплашва и дърпа за косата. Изплашената С.Б. грабнала оставения на масата нож и при самозащита го пробола в гърдите, след което избягала.

иаб / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket