събота, 3 септември 2011 г.

Избягал затворник - 27-годишният Венцислав Василев с прякор Парадей изнасили студентка

Избягал затворник изнасили студентка

03.09.2011

Избягал затворник, изнасилил студентка брутално в средата на август, е бил заловен от полицията в четвъртък. Извършителят на тежкото престъпление е 27-годишният Венцислав Василев с прякор Парадей. Той изтърпявал наказание лишаване от свобода за изнасилвания и грабежи в общежитието от открит тип в Самораново, съобщи вчера шефът на затвора Борислав Забеков.

Василев нападнал жената около 1,30 след полунощ, като преди това избягал от болницата в града, където се лекувал от пневмония. Веднага след изнасилването мъжът се прибрал в здравното заведение.

„Въпросът е как се е стигнало до бягството, защото все пак там има охрана“, коментира още директорът на затвора Борислав Забеков.

Преди два дни от затвора в Бобов дол е подаден сигнал за затворника Венцислав-Парадей, че е избягал и от общежитието в Самораново. Часове след престъплението полицаи задържали извършителя в заведение в кв. “Какваклия” в Дупница. Най-вероятно Венцислав се е изплашил от извършеното и е решил да избяга и от общежитието, уточни Борислав Забеков. По негови думи там затворниците се охраняват от двама полицаи, а лишените от свобода ги преместват там едва след като докажат, че имат добро поведение. 27-годишния Венцислав е от ромски произход и е от Дупница.

в мо / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket