събота, 10 септември 2011 г.

30-годишен сводник - Зафер от Исперих и приятелят му Ахмед от село Яким Груево отвлече бащата - 56-годишния Лютфи Хасанов на две к.рвета

Бил го, защото не искали да проституират

Сводник отвлече баща на две жрици

СНИМКА: в мо

Дъщерите на Ахмед работели като проститутки в чужбина, но наскоро се отказали от занаята.

МОНИТОР

10.09.2011

30-годишен сводник от Разград отвлече бащата на две момичета, отказали да проституират. Екшънът станал в исперихското село Райнино. Зафер от Исперих и приятелят му Ахмед от село Яким Груево нахлули през нощта в дома на 56-годишния Лютфи Хасанов. Те напъхали уплашения човек в автомобила си с и отпрашили.

На шосето край съседното село Вазово двамата свалили похитения, набили го и го оставили сам в тъмната нощ. Потрошеният мъж лазил с часове на 4 крака, докато се прибере у дома на разсъмване. Тогава близките му алармирали полицията.

Зафер и Ахмед погнали Лютфи, за да му отмъстят заради дъщерите му. Двете жени работели като проститутки в чужбина. От известно време обаче те отказвали да излизат на лов за клиенти и приходите на сводниците пресъхнали. Зафер и Ахмед са криминално проявени, вече са осъждани и са били в затвора. Полицията разследва случая. Срещу двамата похитители е образувано досъдебно производство.

в мо / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket