сряда, 28 септември 2011 г.

Арестуван е 63-годишен мъж - Стоян Стоянов-Златния ,склонявал ученички към проституция


Сгащиха Златния, склонявал ученички към проституция

Стоян Стоянов се представял за моден агент, сред жертвите му има 13-годишни момичета

28 септември 2011

София, България

Арестуван е 63-годишен мъж, склонявал ученички към проституция.
Става въпрос за Стоян Стоянов-Златния, информира Нова тв. Той се представял пред момичетата като човек, който журира в конкурси за красота и модни състезания, но истината била, че той няма нищо общо с модните среди, а склонявал към проституция.

За Златния се разбрало от родителите на едно от потърпевшите момичета и от 17-годишна тийнейджърка, която попаднала в схемата на мъжа. Девойката се е съблазнила от сумите, които Стоян предлагал за секс с него - между 50-100 и 500 лв.

Сред жертвите на Златния имало и 13-годишни тийнейджърки. Той примамвал момичетата, като им обещавал пари за дрехи, за прически. Мъжът обещавал на ученичките, че ще ги направи модели. Той се представял за моден агент и раздавал визитки, че е управител на модна агенция. Той казвал на момичето - звънни ми да идем да пийнем по кафенце или да хапнем. В последствие кафето прераствало в предложение за секс срещу пари.

Схемата действала по метода една приятелка казва за услугите му на друга. В замяна момичето, довело своя дружка да се запознае с него, получавала по 50 лв.

иаб / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket