сряда, 21 септември 2011 г.

Поредната хем сърби,хем боли - била изнасилена

Свалка в Интернет завърши с изнасилване

сряда, 21 септември 2011

Велико Търново

Изпечен изнасилвач, представял се за романтичен Дон Жуан в интернет, беше заловен от полицията. След светкавична акция на криминалисти от РУ в Горна Оряховица бе арестуван 44-годишният С.Д. от същия град.

Мъжът се запознал в нета с 50-годишна жена и започнал да я ухажва. След известно време, когато тя повярвала в любовта му, решили да си уговорят среща. На 20 септември около 21 ч. двамата се срещнали в Арбанаси, след това отишли на заведение, но вечерта завършила трагично.

След като постояли в арбанашката механа, мъжът извел новата си приятелка навън, метнал я в колата и я закарал в местността Манастира. Насред поляната до самата кола той я изнасилил, след което отпрашил с форда си.

Жената сама успяла да позвъни на свои роднини, но докато те успеят да пристигнат на мястото, тя се прибрала. След като описала преживяването си пред полицаите, те се задействали и за няколко часа открили и задържали фалшивия Ромео. Оказало се, че мъжът вече е съден за друго изнасилване, което сега също ще утежни новото му наказание. С.Д. е задържан в полицията и е привлечен като обвиняем.

Иван Иванов

асн / http://crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket