вторник, 28 декември 2010 г.

Двама маскирани и въоръжени мъже обраха магазин за хранителни стоки в Горни Богров

Маскирани обраха магазин в Горни Богров

28.12.2010

Двама маскирани и въоръжени мъже обраха магазин за хранителни стоки в Горни Богров. Апашите нахлули в търговския обект и отмъкнали целия оборот. Кражбата е извършена в събота вечерта, в края на работния ден.

Маскираните били въоръжени с автомати, нахлули в 19,25 и задигнали всички налични пари – 1400 лева, които били дневният оборот. Мъжете накарали трите жени, които работят като продавачки в магазина, да легнат на пода и да си затворят очите. Служителките не посмели да се противят и изпълнили нареждането на крадците.

По-късно едната продавачка разказа, че й минало наум да се обади в полицията и да съобщи за инцидента, но я дострашало. В показанията си пред разследващите трите жени заявили, че са в шок от случката и не могат да си спомнят добре нападателите. Обяснили и че не са сигурни какво е било оръжието на обирджиите.

„Уплашихме се много. Влязоха двама маскирани, с черни дрехи, качулки и ръкавици и ни казаха да легнем на земята, взеха парите от касата и само чухме, че се трясна вратата“, разказа касиерката Петя Георгиева. Тя обясни, че свитите пари са били целият наличен оборот за неделния ден.
.
вмон / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket