вторник, 14 декември 2010 г.

Задържаха обвинени за убийство

Задържаха обвинени за убийство след пиянска свада

14 декември 2010

Плевен /КРОСС/ Криминалисти на ОДМВР-Плевен задържаха обвинени за убийство след пиянска свада. В събота към 04.40 часа в полицията бил получен сигнал за побой в центъра на Плевен. Веднага натам били насочени два автопатрула и екип на бърза помощ. На мястото на инцидента те заварили 40-годишен мъж, който бил в тежко състояние и независимо от усилията на лекарите, на път за болницата починал.

След извършения оглед, криминалистите започнали разследване по случая. Те разпитали няколко свидетели, както и познат на починалия. От разказа им полицаите изяснили, че инцидентът е станал след пиянска свада между 40-годишният и група младежи, които също били употребили алкохол. Свадата бързо прераснала в побой, а вероятната причина за смъртта на плевенчанина е мозъчно-черепна травма при падането му на земята. По данни на очевидци, единият от участниците в побоя бил млад мъж с прякора Барабаниста. След проведени оперативни действия информацията била потвърдена и А.Б. /18г./ бил призован в районното управление. Малко по-късно е задържан и съучастникът му Д.Т. - негов връстник.

След 24-часовия полицейски арест с решение на прокуратурата на двамата е наложена мярка „домашен арест". Работата по документирането на случая продължава.

Крими Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket