неделя, 26 декември 2010 г.

46-годишен,заклал братовчед си

Заловиха 46-годишен, заклал братовчед си

26 декември 2010

Тутракан /КРОСС/ Тутракански полицаи разкриха убийство по горещи следи. В ареста за срок от 24 часа е задържан 46-годишен мъж., заподозрян по случая.

Убийството е станало през нощта на 25-ти декември в с.Стефан Караджа, община Главиница. Там в дома на задържания и жената, с която живеел, в ранния следобед предния ден започнала почерпка с 59-годишен мъж, братовчед на домакина. След като изпили значително количество алкохол, около полунощ домакина случайно дочул покана за интимност, отправена от госта към приятелката му. Афектиран, той се въоръжил с брадва и нанесъл няколко удара в областта на корема на госта, който изпаднал в безпомощно състояние.
Призори, след като действието на алкохола поотминало, домакинът установил, че гостът му е починал. Той заличил кървавите следи по тялото на мъртвия мъж, опитвайки да представи смъртта му като естествена. Известен за случая, местният младши полицейски инспектор направил проверка и повикал дежурната оперативна група от РУ „Полиция"-Тутракан. При извършения внимателен оглед били установени данни за насилствена смърт.
Така в рамките на няколко часа 46-годишният мъж бил разобличен като извършител на тежкото престъпление. Той е направил пълни самопризнания. Задържан е за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

BgTimes.Net

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket