понеделник, 27 декември 2010 г.

Жестока катастрофа край Плевен

Жестока катастрофа край Плевен

27 декември 2010

София /КРОСС/ В 7.40 часа на пътя Плевен-Русе , в ключовия участък между Пордим и Тотлебен, е станала тежка катастрофа, съобщават от пресцентъра на МВР. Ударили са се коли с русенска регистрация - товарен "Ман" и лек автомобил "Пежо»" За да извадят 44-годишния шофьор на лекия автомобил, се наложило пожарникари да срежат ламарините на смачканата кола. Акцията е продължила половин час. Мъжът е починал на място. На спътника му - 29 годишен русенец, е оказана лекарска помощ и е освободен без опасност за живота.
По първоначална информация причина за инцидента е заспиване зад волана от преумора. 44-годишният мъж е шофирал от Словения при усложнени пътни условия - мокър път и снеговалеж. Леката кола е напуснала платното си за движение и се е врязала челно в тира, пътуващ към София. Полицията продължава да работи по случая и да изяснява причините за инцидента.

Тежката катастрофа не е затворила главния път.

Обстановката по пътищата в цялата Плевенска област е усложнена. Пътните полицаи препоръчват да се шофира внимателно, със съобразена скорост.

crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket