вторник, 28 декември 2010 г.

54-годишен мъж от пловдивското село Първенец сложи край на живота си по жесток начин

Вдовец се самозапали и изгоря като факла

вторник, 28 декември 2010

Пловдив

54-годишен мъж от пловдивското село Първенец сложи край на живота си по жесток начин. Мъжът се е самозапалил и изгорял като факла.

Драмата се раиграла в бивш краварник край селото около 14.15 часа в понеделник. Преди това М.К. купил литър бензин от близката бензиностанция. После влязъл в изоставената сграда, полял се с горивото и се самозапалил.

Пожарът изгасили служителите от бензиностанцията. Съседи на самоубиеца споделиха, че от няколко години той бил вдовец, а напоследък му открили и много заболявания, което съвсем го отчаяло от живота.

асн / crimebgtimes.blogspot.com

:::

Гробар се заля с бензин и се запали

Гробарят на с.Първенец Митко Караколев се заля с бензин и се самозапали в изоставен краварник в селото. Местните са в потрес от трагедията с гробокопача, който е открит овъглен от служители на бензиностанция. Те тръгвали да гасят пожар в бившето ТКЗС и се натъкнали на зловещата гледка- все още пушещото тяло на Митко. Още по-зловещ бил фактът, че той се полял с бензин, купен от станцията час по рано. Около обяд Караколев минал през бензинджиите, купил литър гориво, отишъл в близкия краварник, залял се и се запалил. Цял Първенец се пита защо Караколев е посегнал на живота си, при това по този жесток начин, пишат колегите от сайта Под Тепето. Според едни, Митко бил отчаян от безпаричие. Според други, причината за крайното решение била друга- гробарят страдал от туберкулоза. Само преди седмица излязъл от клиника след продължително лечение.

София Прес / crimebgtimes.blogspot.com

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket