сряда, 15 декември 2010 г.

Въоръжен младеж обра газстанция

Въоръжен младеж обра газстанция, бандити изпотрошиха кола със секири


15 декември 2010

София /КРОСС/ Въоръжен грабеж беше извършен снощи в София. В друг столичен квартал бандити със секири изпотрошиха паркиран автомобил, предаде БТВ.

Минути след 20.00 часа младо момче влиза в газстанция. На пръв поглед младежът изглежда като съвсем обикновен клиент. По-голямата част от лицето си е покрил с шал, носи и шапка.

"Идва спокийно, приближава се до нея. Вади пистолета и казва: "Давай парите или ще те гръмна". Тя вади парите от джобовете, от касата. После казва: "Давай парите, че е са те гръмнах", точно това са му думите. След което й казва да ляга на земята и бягайки, изчезва", разказва работник на автомивката.

Секунди по-късно касиерката отива при колегите си на автомивката и им разказва какво се е случило. Момчетата звънят в полицията. Нападението не е записано от охранителни камери, тъй като в помещението няма такива. Камерите наблюдават само автомивката и колонките за гориво. Бандитът побягва към близките улички, откъдето следите му се губят.

Само няколко часа след този грабеж бандити, въоръжени със секири, изпотрошиха автомобил на паркинг в столичния квартал "Западен парк". Жител на блок в квартала вижда през прозореца си как две момчета забиват секири в автомобила. Веднага след това подава сигнал в полицията.

Все още не са ясни мотивите за престъплението. Нападателите се издирват.

Крими Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket