неделя, 20 декември 2009 г.

Крими - 20.12.2009 г. !

Пловдив. 21-годишен мъж беше заловен с марихуана вчера в Пловдив. Около 03,00 часа на ул. “Победа” до моста “Герджика” служители от сектор “Криминална полиция” спрели за проверка Б.Ч. от Панагюрище. В джоба на якето му били открити 2 броя полиетиленови пликчета, със слепка в единия им край, съдържащи суха зелена тревна маса. След извършената експертиза било установено, че иззетото наркотично вещество е марихуана с общо тегло 5,740 грама. Мъжът е задържан за 24 часа.

Стара Загора. Полицаите от Казанлък задържаха крадци на акумулатори. На 19 декември около 16.00 ч в Казанлък на ул. “Чаталджа” полицейски екип спира за проверка таксиметров автомобил “Шкода Фабия”. Служителите на реда установили, че пътуващият в автомобила Й.И. (25) от Казанлък носи със себе си автокомпактдиск –плейър, за който впоследствие е изяснено, че е предмет на кражба от лек автомобил “ВАЗ”. В хода на работата по случая, казанлъшките криминалисти са установили, че Й.И. е действал в съучастие с К.Ц. (53) и 16-годишен младеж от Казанлък. Тримата са извършили множество кражби на акумулатори на територията на гр. Казанлък. Й.И., К.Ц. и 16-годишното момче са задържани за 24 часа. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава.

Двама побойници от Гълъбово са задържани в ареста за 24 часа. Тази сутрин около 2.20 ч. в РПУ – Гълъбово е получен сигнал за побой в кв. “Съединение”. Изпратеният на място полицейски екип установил, че потърпевшият е 40-годишен мъж от с. Каолиново, област Шумен. Мъжът заявил, че е бил нападнат от две неизвестни лица, които му нанесли побой и се опитали да му отнемат парите и телефоните. При проведените бързи оперативно-издирвателни действия, патрулен екип е заловил извършителите на деянието – Т.Т. (22) и В.П. (21) – и двамата от Гълъбово. На пострадалото лице е оказана амбулаторна медицинска помощ. Двамата извършители са задържани за 24 часа. Работата по случая продължава.

ПБС. Вследствие на обилните валежи от дъжд и сняг в областите Кърджали, Смолян, Варна и Бургас огнеборците работят по над 25 сигнала за наводнения. Сред наводнените обекти са котелното помещение в “Техникума по текстил”-гр. Кърджали, котелното помещение на основното училище в гр. Долни Чифлик и почивна станция в курортен комплекс “Св. Константин и Елена”. Към момента най-сериозно е положението в Електрическа подстанция - Карнобат. Екипи на пожарната съвместно със служители от общината изграждат диги за отклоняване на уличните води, които заплашват да залеят подстанцията.

29-годишен мъж е бил намерен днес обгазен с опасност за живота при пожар в къща на ул. “Николай Коперник” № 29 в Пловдив. Сигналът за огъня е бил подаден в 07,57 часа тази сутрин. При потушаване на пожара огнеборците открили Г.Н. от село Голямо Белово, община Белово и го откарали в болница в безсъзнание. Пламъците са унищожили телевизор, хладилник и домакинско имущество. По първоначални данни причината е късо ел. съединение в телевизора.

Пожар избухна вчера в селскостопанска постройка в село Катуница вчера. Сигналът бил подаден в 22,10 часа. Огнените пламъци са унищожили 400 кв. м покривна конструкция и 10 000 бали фураж. Причините са в процес на изясняване.

Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket