неделя, 27 декември 2009 г.

Крими - 27.12.2009 г. !

Бургас. Към 15.45 часа на Коледа, в Областната дирекция на МВР Бургас е съобщено за пиян шофьор. Малко по-късно, близо до кръстовището но улиците «Дебелт» и «Раковска», екип на сектор «Пътна полиция» спрял лека кола «Мерцедес», с бургаска регистрация, управлявана от 43-годишния К.К. Водачът отказал проверка за алкохол с дрегер, като започнал да буйства, вика, псува и обижда полицейските служители. Наложило се да се търси съдействие от други автопатрули, като след употреба на физическа сила и водачът с белезници е отведен в болницата МБАЛ Бургас, където му е взета кръвна проба. Впоследствие той е отведен в Заведението за отрезвяване. През цялото време К.К. продължавал да оказва съпротива и ритал полицаите, в резултат на което единият от катаджиите е с лека телесна повреда в коляното. По случая е образувано бързо производство.


Пловдив. Полицаи от РУ-Асеновград задържали двама младежи като заподозрени в повреждане на автомобили. По първоначални данни, за времето от 4 до 10 часа вчера 19-годишният В.В. от Хасково и Т.М./18г./ от Харманли счупили дясно огледало за обратно виждане и стъкло на задна дясна врата на лек автомобил “БМВ”, паркиран на ул.”Васил Левски” в Асеновград. По-рано двамата повредили дясното огледало за обратно виждане на лек автомобил “Сеат Толедо”, паркиран на същата улица.


Пазарджик. Двама непълнолетни извършители на взломни кражби са заловени от служители на РУМВР-Септември. Рано сутринта на Коледа апаши разбили входна врата на ресторант на пътя между Септември и с.Варвара, откъдето е открадната бутилка вино. Окуражени след почерпката с нея, два часа по-късно те атакували и магазин за дрехи в Септември, собственост на 45-годишен от града. Разбита входната врата на помещението и са оъкнати 20 лева. След проведеното разследване полицаите от РУМВР-Септември влезли в дирите на извършителите. Оказало се, че това са две непълнолетни момчета, съответно на 17 и 15 години от градовете Самоков и Трън. Те са задържани в ареста и предадени на инспектор „Детска педагогическа стая”.


ПТП. 32-годишен шофьор загина на място след катастрофа, станала вчера на пътя между селата Воден и Езерово. Около 15.30 часа лек автомобил “Мерцедес”, управляван от Н.М./32г./ от с.Воден, излязъл вляво от пътното платно и се преобърнал. От удара шофьорът е починал на място, а пътникът М.С./23г./ от с. Воден е с охлузни рани. По първоначални данни причина за злополуката е несъобразената скорост.


ПБС. Възрастна жена загина при пожар. 81-годишна самотно живееща в Кнежа е загинала при пожар в дома си. Сигнал за инцидента в местната пожарна служба е получен вчера в 16.48 часа. На място са изпратени огнеборци, които потушили пламъците и при разчистването и догасяването на пожара открили възрастната жена. Най-вероятната причина за възникналия огън е неправилно запалване на печка с твърдо гориво. Унищожено е обзавеждането в стаята. Случаят се изяснява.


Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket