понеделник, 24 май 2010 г.

Крими България - 24.05.2010 г. !

Бургас. Двама жители на Поморие са задържани за притежание на наркотици. Те били спрени за проверка пред дискотека в Слънчев бряг в ранните часове днес. В тях полицаите открили пластмасова капсула с бял прах, реагирал при направения полеви тест на амфетамин. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.

София. Хартиен плик с бяло прахообразно вещество е открит и в Ц.Ц. /31 г./, криминално проявен. Той бил засечен от служители на столичното Второ РУ в района на бул. “Мария Луиза”. Полевият тест на веществото дал реакция на амфетамин. Ц.Ц. е задържан за 24 часа, материалите са докладвани на прокуратурата.

14-годишна е извършила кражба на два мобилни телефона и фотоапарат от столичен магазин. Тя е задържана след проведено разследване на служители на столичното Четвърто РУ, стартирало в началото на месеца след подаден сигнал за липсващата от търговския обект стока. Малолетната, известна на полицията с извършени от нея множество джебчийски кражби, е разпитана в присъствието на специалисти от детска педагогическа стая и е предадени на родителите й.

На 17 май в полицията бил подаден сигнал от столичен МОЛ, че е извършена кражба на маркови дрехи. В хода на предприетите оперативни действия, служителите на реда попаднали в следите на извършителя – Г.Т. /29 г./ от Монтана, който живеел в София без адресна регистрация. Той е задържан за 24 часа, а материалите по случая са докладвани на прокуратурата за образуване на досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 194 от НК.

Пловдив. Служители на РУП-Стамболийски изясняват обстоятелствата около нападнат миналата нощ 23-годишен жител на Куртово Конаре. Той бил намерен в безпомощно състояние в лятната градина на хотел-ресторант в Пловдив. По главата и тялото му имало множество контузни рани. След оказаната медицинска помощ пострадалият бил изписан за домашно лечение. По думите му бил нападнат и бит от непознат.

Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket