събота, 8 май 2010 г.

Крими - 08.05.2010 г. !

Сливен. В ранните часове вчера пред жилищна кооперация в кв. “Сини камъни” бил нападнат 20-годишен младеж. Неизвестният му нанесъл прободна рана в корема и избягал в неизвестна посока. Пострадалият е настанен в болница с опасност за живота. По случая в областната дирекция било образувано досъдебно производство, а след светкавични действия на криминалистите, белезниците щракнали на ръцете на извършителя – Г.Н. /19г./. Той е задържан в полицейския арест за 24 часа, работата по документирането на случая продължава.

Пловдив. Вероятна техническа неизправност е довела до самозапалването на л.а. “Ауди” и смъртта на водача му. Инцидентът е станал вчера към 15.40 часа на пътя за с. Мулдава. Пристигналият на място екип от полицаи и огнеборци бързо потушили пламъците, а при последвалия оглед близо до автомобила те открили безжизненото и обгоряло тяло на водача. Установена е самоличността му – 32-годишен жител на с. Бели извор.

ПТП. 27-годишен е загинал в катастрофа. Пътният инцидент е станал тази сутрин около 9 ч на панорамния път Аксаково – Добрич до разклона за Долище. По първоначални данни лек автомобил “Роувър” с варненска регистрация се е ударил челно в “Нисан Алмера”. При сблъсъка на място е загинал водачът на роувъра, в болница без опасност за живота са настанени шофьорът и жена му, пътувала в нисана.

Тежка катастрофа е стана днес и към 11.06 ч. по пътя Русе – Разград. Сигналът в полицията е постъпил от тел.112 - сблъсъкът бил между два леки и товарен автомобил в района преди Писанския мост. От удара е възникнал пожар. Веднага на място са изпратени служители от РУ на МВР – Ветово, “Пожарна безопасност и спасяване” и ЦСМП, а по-късно и на Гражданска защита. Пристигналите екипи заварили обгорелите тела на двама пътници в една от колите. Другите – пътуващите във втория автомобил и шофьорът на товарния автомобил, успели да излязат преди огънят да обхване возилата. Огнеборците продължават гасителните действия. Сформирана е дежурна оперативна група, която е изпратена на мястото на катастрофата. Предстои оглед за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента. Пътят в този участък е затворен, организиран е обходен маршрут през село Писанец в двете посоки.

Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket