събота, 1 май 2010 г.

Крими - 01.05.2010 г. !

София. Служители на столичното Четвърто РПУ издирват извършителите на въоръжен грабеж. Снощи към 23.15 часа на бул. “Черни връх” собственик на магазин за хранителни стоки заключвал фризерите и спускал металните щори, когато бил нападнат от две лица. Те го заплашили с пистолет и му взели две чантички от кръста. В едната от тях бил законно притежаваният пистолет на собственика и разрешителното за носене на оръжие, а в другата имало 2000 лева и лични документи. Работата по случая продължава.

София. В Пето РУ – СДВР е постъпил сигнал от 46-годишен мъж, че към 18 часа вчера на ул. “Христаки Павлович” в кв. Сухата река неизвестен е прострелял с пневматично оръжие 7-годишния му внук. Детето е улучено в областта на врата. Откарано е в “Пирогов”, където му е оказана медицинска помощ. Няма опасност за живота му, разследването по случая продължава.

ГДГП. Гранични полицаи от ГПУ-Гоце Делчев съвместно с колегите си от районното управление на МВР разкриха незаконно притежавано ловно оръжие. Вчера те извършили проверка в дома на 56-годишния Ч. Ч. от с. Беслен, общ. Хаджидимово. Над кухненския шкаф граничните полицаи открили разглобен гладкоцевен полуавтомат марка “Фабрам”, 12 калибър. Ч. Ч. заявил, че оръжието било намерено от внука му на черен път близо до българо-гръцката граница. В къщата се съхранява и законно притежавана ловна пушка на сина на 56-годишния мъж, който в момента е в Гърция. Полуавтоматът е иззет, образувано е досъдебно производство.

Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket