понеделник, 26 юли 2010 г.

24.07.2010

Пловдив. Мъж бе уличен в притежание на наркотици. Служители от Второ РУМВР – Пловдив спрели за проверка 29-годишния Н.Б./29г./. При последвалия личен обиск от джоба на панталона му било иззето топче с кафяво прахообразно вещество. Експертната справка установила, че наркотичното вещество е хероин – 0.0839 грама. Пловдивчанинът е бил задържан за 24 часа в ареста на районното управление. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.


40-годишен мъж бе задържан за 24 часа в ареста за хулиганска проява. Вчера около 3 часа в Първо РУМВР бил получен сигнал, че във фурна на бул. „Н. Вапцаров” Н.К./40г./ обиждал и отправял цинизми към пловдивчанка, а после я ударил по рамото със стъклена бутилка. Срещу Н.К. е образувано бързо полицейско производство. Причините за възникналия скандал се изясняват.


Плевен. На 23 юли в 1.30 часа момент на кражба на телефонен кабел в центъра на с. Одърне са задържани петима мъже – 17-годишен местен жител и четирима /на 19, 22, 24 и 27г./ от Пордим. Групата демонтирала телефонен проводник от шахта, собственост на телекомуникационна компания. Полицейска проверка установила, че и петимата имат регистрации за кражби и са осъждани. По случая е образувано досъдебно производство.


С една доза амфетамин в града е задържан 24-годишен плевенчанин. Проверката е извършена на 23 юли в 11.30 часа на бул. „Европа”. Младият мъж е криминално проявен и осъждан. Наркотичното вещество е иззето за експертизи. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Благоевград. В 10 часа днес в Първо РУМВР е получен сигнал от паник бутон на обект на ул. „Васил Мечкуевски”. Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул, който установил, че е извършен обир в златарско ателие. Собственикът обяснил на служителите, че четирима непознати с маски нахлули в обекта, минути след отварянето му, ударили го по главата, задигнали изложените на витрината златни накити и избягали с автомобил. Извършен е оглед на местопрестъплението. Собственикът на ателието е транспортиран до болницата за преглед. Стойността на откраднатите златни бижута е в процес на изясняване. Предприети са заградителни и издирвателни действия за установяване и залавяне на извършителите. По случая е образувано полицейско дознание .


Стара Загора. Сигнал за извършена кражба на метални детайли от топлофикационно дружество бил получен в районното управление в Казанлък. След извършения оглед и проведените оперативно-издирвателни действия полицаите установили извършителите - Т.А./29г./ и 14-годишно момче от Казанлък. Двамата прескочили оградата на предприятието и след като прерязали два катинара, проникнали в цех към фирмата и извършили кражба на клапани, капак и клапан на редуктор, кабели и други метални детайли. Т.А. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket