петък, 12 февруари 2010 г.

Крими - 12.02.2010 г. !

София. Криминалисти от Трето РУ задържаха 21-годишен мъж откраднал оборота на пицария. На 24 януари в районното управление бил получен сигнал от управителя на заведението, че е установил липсата на метална кутия. В нея той държал оборота до момента - 1000 лева. В хода на оперативно-издирвателната работа криминалистите установили извършителя – А.Р./21г./ и го задържали за 24 часа. Материалите са докладвани в Софийската районна прокуратура.


Наркодилър е задържан по време на полицейска акция от криминалисти на Седмо РУМВР. На 10 февруари в столичния квартал “Младост”, служителите на реда спрели за проверка лек автомобил “Пежо 405”, управляван от В.В./32г./. При извършеното претърсване в колата били намерени 11 пакетчета с хероин с тегло 2,79 грама. След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура на задържания е наложена 72-часова мярка “задържане под стража”. Работата по случая продължава.


Монтана. Снощи около 23 часа полицейски екип спрял за проверка лек автомобил "Хонда Сивик", управляван от П.В./24г./ от Монтана, криминално проявен. В колата пътувал и 32-годишният Н.И., в чието яке бил намерен пакет с кафяво прахообразно вещество, реагирало на хероин, с тегло 0,698 грама. Образувано е досъдебно производство.


Пловдив. Пиян мъж, предизвикал скандал на автогара “Родопи “ в Пловдив, бе заловен от полицията вчера. Около 19 часа И.Г./49г./ от видинското село Сланотрън във видимо нетрезво състояние започнал да се заяжда с една от касиерките на автогарата и да пречи на работата й. Намесили се охранители на гарата, на които мъжът оказал яростна съпротива. После той пренесъл яда си и към полицаите, пристигнали на място. И.Г. ще остане в полицейския арест за 24 часа.


Пазарджик. Бракониери са задържани от служители на ПУ-Лесичово. Вчера по обед на пътя между селата Церово и Лесичово полицаите спрели за проверка лек автомобил „Форд Фиеста”, управляван от Л.П./40г./. В колата пътувал и Т.Д./46г./. Униформените забелязали, че близо до колата била изхвърлена пушка - ловна гладкоцевна, 12-ти калибър. В хода на проверката се оказало, че оръжието е незаконно, а в багажника на колата имало девет мъртви яребици и две кутии с ловни патрони. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Благоевград. Криминалисти от Гоце Делчев задържаха 18-годишен, успял в рамките на няколко часа да обере три офиса в града. И.П. бил засечен вчера в момент на кражба на фотоапарат. При разследването станало ясно, че същата нощ той е извършил още три кражби – около 22.00 часа счупил задното стъкло на лек автомобил, откъдето открадна чанта с документи; към 1.30 часа разбил входна врата на офис, а по-късно и на магазин за кафе и отмъкнал монитори, компютърна фигурация, кафеварка и други вещи, чиято стойност е в процес на изясняване. Откраднатите вещи били складирани в жилище. Образувано е досъдебно производство.


Ямбол. Вчера служители на РУМВР-Елхово при извършена полицейска проверка, открили у 24 годишния Х.Г. от Балярово хартиен плик с около 2 грама марихуана. При последвалите процесуално-следствени действия в дома му на ул.”Граничарска” полицаите иззели пакетчета със семена от марихуана, малокалибрени флоберкови и ловни патрони 12-ти калибър. Х.Г. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.


Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket