неделя, 14 март 2010 г.

Съдебен служител стреля по сводниците на любимата си проститутка !

Меле! Съдебен служител стреля по сводниците на любимата си проститутка !

Русата хубавица Тотка се превърна в повод за кървави раздори на Околвръстното шосе в столицата !

Служител на съдебната власт спретна истински екшън на столичните ченгета миналата нощ. Младият мъж простреля сводник на Околовръстния път след скандал за жрица на любовта.

Русата хубавица Тотка, която заработва като жрица на любовта на Околовръстното шосе в София, се превръща в ябълката на раздора. Заради честта на младата проститутка, служител на съдебната власт прекара нощта в столичното Седмо РПУ.

Миналата вечер, както обикновено, младият мъж отишъл на пътя да търси своята изгора. Докато бил с нея обаче влязъл в пререкание със сводниците на Тотка. Стигнало се до сбиване. Численото превъзходство на сводниците обаче уплашило служителя на съдебната власт и той открил огън по враговете си.

Драмата се разиграва пред магазин на Технополис на Южната дъга на Околовръстния път и то пред очите на ошашавената проститутка.

Секунди след стрелбата уплашените до смърт сводници побягват с колата си по шосето. Афектираният клиент обаче ги погва и по пътя. Така с гонитба разярената група стига до отбивката за Камбаните, където побеснелият мъж изстрелва още три патрона. В суматохата той ранява в крака единия от сводниците. Останалите двама побягват с автоболил Мерцедес и стигат до караулката на Горубляне.

Там мъжете обясняват на полицаите, че неизвестен стреля по тях. Ченгетата разплитат случая за минути и установяват, че всъщност става въпрос за скандал между проститутки, сводниците им и клиент. За всеобщо учудване обаче клиентът се оказва техен колега.

Служителят на съдебната власт беше арестуван на паркинга пред Техномаркет. С него беше закопчана и изгората му Тотка. При вида на екипа ни двамата влюбени побягнаха и категорично отказаха да коментират инцидента. Останалите участници в скандала пък бяха откарани в Седмо РПУ. Простреляният беше транспортиран за лечение в Окръжна болница. Състоянието му не е тежко.

репортаж: Венелина Григорова

про бг /

Photobucket

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket