понеделник, 22 март 2010 г.

Криминална България:Пребит е бил намерен собственикът на популярното благоевградско заведение „Старата къща” Кирил Благоев !

Претрепаха с железен прът благоевградски ресторантьор !

21 март 2010

София, България


Пребит е бил намерен собственикът на популярното благоевградско заведение „Старата къща” Кирил Благоев. Инцидентът е станал около 3.00 ч. в петък срещу събота през нощта.
На сигнала за открит пострадал мъж се е отзовал екип на Спешен център – Благоевград, ръководен от д-р Евтим Тимчев, съобщава Е-79.

Благоев е лежал пред дома си в безпомощно състояние. Има жестока травма на лицето и по ръцете. Предполага се, че е ударен с железен прът, коментира д-р Тимчев.

Нападението е станало, след като Кирил Благоев е излязъл от „Старата къща”, проследен е от нападателите, за които се предполага, че са били трима. В района на дома му е свален от колата и нападнат.

Благоев е транспортиран още в нощта на инцидента по спешност за лечение в столицата, като от полицията отказват да уточнят в кое болнично заведение е настанен за лечение.

Полицията в момента изяснява причините за инцидента. Сестрата на нападнатия Кирил Благоев – Мария Благоева заяви по телефона: "Брат ми е нападнат с цел грабеж, откраднат му е златен часовник и GSM, в момента лежи вкъщи". /БЛИЦ

Бг Таймс

Няма коментари:

Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket